OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 997
hocam bu son yazdigima bir sey soyler misiniz sizin gorusleriniz nelerdir?hocam dk431 de okey bence bu ayrı satılan kontrolcülerden alın ucuza tüm fanları ona bağlayın işlemci soğutucusnuda bağlayın mis gibi kullanırsınız
hocam biraz bakmam lazim (ozelliklerine vs.) tesekkur ederim oneri icin@vladvlad Dostum gönderdiğim kasa Zoko Amiralden çok daha iyi biliyorsun değil mi ? 300 TL'ye kaliteli 1 tane fan aldın mı canavar gibi kasa.
hocam 7400f ile ilgili hicbir video bulamadim. pekte guvenemedim acikcasi 7500f ile arasinda ne fark olabilir bilmiyorum ama ben bildigimi okuyacagim galiba. 9600x ile 7500f in arasinda bile kayda degecek bir fark yokken sacma geldi bunca ugras. yine de tesekkur ederim ugrastiginiz icin![]()
BitFenix CETO ARGB Mesh Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa (BFC-CET-300-KKGSK-4A)
Gaming kasa, estetik tasarımlarıyla dikkat çekerken, aynı zamanda yüksek performans ve soğutma kapasitesiyle de öne çıkıyor.www.gaming.gen.tr
kasa-psu
ssd
işlemci
Ram 2x
PATRIOT Viper Venom PVV516G56C36 16GB (1x16GB) DDR5 5600MHz CL36 Gaming Ram
90DE00396-PVV516G56C36 - PATRIOT Viper Venom PVV516G56C36 16GB (1x16GB) DDR5 5600MHz CL36 Gaming Rampckolik.com.tr
sogutucu
anakart
![]()
Gigabyte B850M D3HP DDR5 8200MHz (OC) M.2 AM5 mATX Anakart
Gigabyte B850M D3HP DDR5 8200MHz (OC) M.2 AM5 mATX Anakart en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
TOPLAM TUTAR: 24.843,85
hocam 7500f vs 9600x yanlış anlamadıysam yani fiyat farkına göre tercih edilmeli ultra düzey bir performans farkı yok ha şöyle bir kafa yapısı varsa ben şunu alayım 5 6 yıl hiç değiştirmiyim kafası varsa 9600 alın yok ben 7500 ümü alayım 2 3 seneye x3d işlemciye geçerim diyorsanız 7500 yapıştırın geçin 7400de tercih etmeyin gerçekten adamakıllı 1 tane inceleme yokhocam bu son yazdigima bir sey soyler misiniz sizin gorusleriniz nelerdir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam biraz bakmam lazim (ozelliklerine vs.) tesekkur ederim oneri icin
hocam 7400f ile ilgili hicbir video bulamadim. pekte guvenemedim acikcasi 7500f ile arasinda ne fark olabilir bilmiyorum ama ben bildigimi okuyacagim galiba. 9600x ile 7500f in arasinda bile kayda degecek bir fark yokken sacma geldi bunca ugras. yine de tesekkur ederim ugrastiginiz icin
2.692 tl fark var 7500f ile 9600x arasinda. mumkunse 8 9 yil ugrasmak istemiyorum bu konularla daha.hocam 7500f vs 9600x yanlış anlamadıysam yani fiyat farkına göre tercih edilmeli ultra düzey bir performans farkı yok ha şöyle bir kafa yapısı varsa ben şunu alayım 5 6 yıl hiç değiştirmiyim kafası varsa 9600 alın yok ben 7500 ümü alayım 2 3 seneye x3d işlemciye geçerim diyorsanız 7500 yapıştırın geçin 7400de tercih etmeyin gerçekten adamakıllı 1 tane inceleme yok
kral senin bahsettiğin kasa şu beyaz atılan ise micro atx yazıyor küçücük bence tercih etme ve rgb kontol edilebilir rgb mi onunda bilgisi yok sanırım tavandan 360 destekliyor mu zoko amiralde bu dediklerim var artı yan cam panel dolap gibi açılıyor kolayca vidasız bence mükemmel@vladvlad Dostum gönderdiğim kasa Zoko Amiralden çok daha iyi biliyorsun değil mi ? 300 TL'ye kaliteli 1 tane fan aldın mı canavar gibi kasa.
Ne beyazı dostum benim mesajlarımı görmeyi de mi bilmiyorsun Phanteks 360a benim dediğim zokodan çok daha iyi hava akışına sahip rgb kontrol edilebilir evet ama 360mm değil 280mmkral senin bahsettiğin kasa şu beyaz atılan ise micro atx yazıyor küçücük bence tercih etme ve rgb kontol edilebilir rgb mi onunda bilgisi yok sanırım tavandan 360 destekliyor mu zoko amiralde bu dediklerim var artı yan cam panel dolap gibi açılıyor kolayca vidasız bence mükemmel
hocam anakartta yani bir sroun çıkarmaz sizin modelde ryzen 5 kullanıyorusnuz ama dediğim gibi ileride işlemci yükseltmesinde çokta beklentileri karşılamayabilir en az ben olsam b650m p ya da b650m r veya b650m k tercih ederdim bu arada bu yazdığım modellere sizin attığınız colorful rakip kağıt üstünde fakat o anakartla biraz fazla sorun yaşayan olmuş bios konusunda ben olsam bu yazdığım 3 modelden birini tercih ederdim fakat ryzen5 işlemci için sizin attığınız modelde yeterlidir2.692 tl fark var 7500f ile 9600x arasinda. mumkunse 8 9 yil ugrasmak istemiyorum bu konularla daha.
anakart olarak az once konustugum arkadas icime kurt dusurdu ve bende farkli anakartlara baktim.
1. secenek
![]()
Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.886,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2. secenek
![]()
MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3. secenek
hangisi daha iyidir?
Ne beyazı dostum benim mesajlarımı görmeyi de mi bilmiyorsun Phanteks 360a benim dediğim zokodan çok daha iyi hava akışına sahip rgb kontrol edilebilir evet ama 360mm değil 280mm
anladım usta diğeri sandım okumayı biliyoruz biriside bitfenix atmış ondan karıştırdım phanteks iyidir ama ben zokoyu tercih ederdimNe beyazı dostum benim mesajlarımı görmeyi de mi bilmiyorsun Phanteks 360a benim dediğim zokodan çok daha iyi hava akışına sahip rgb kontrol edilebilir evet ama 360mm değil 280mm
hocam bence zokoya bir tane ucuz rgb kontrolcü alın tüm fanları birde işlemci soğutucusnu oraya takın mis gibi kullanın youtubda incelemesi var belki kontrolcüsüde vardır tam hatırlamıyorumAlıntıyı görüntüle
biri boyle bir sey demis hocam.
tamam hocam oyle yaparim herhalde, tesekkur ederimanladım usta diğeri sandım okumayı biliyoruz biriside bitfenix atmış ondan karıştırdım phanteks iyidir ama ben zokoyu tercih ederdim
hocam bence zokoya bir tane ucuz rgb kontrolcü alın tüm fanları birde işlemci soğutucusnu oraya takın mis gibi kullanın youtubda incelemesi var belki kontrolcüsüde vardır tam hatırlamıyorum
rica ederim hocam anakart konusunda fikrimi belirttim sizin dediğiniz gibi 1 kere alayım bir daha hiçbir şeyini değiştirmiyim kafası varsada 9600 tercih edin derimtamam hocam oyle yaparim herhalde, tesekkur ederim
yapabilirsem islemciyi 9600x yapicam hocam sagolun. anakart konusunda ise colorful'u biraz arastirayim ona biraz sicak baktim acikcasi.rica ederim hocam anakart konusunda fikrimi belirttim sizin dediğiniz gibi 1 kere alayım bir daha hiçbir şeyini değiştirmiyim kafası varsada 9600 tercih edin derim