The last of us part 2 vram sorunu

Adam telaffuz ettiği gibi yazmış işte iyice ilkokul türkçe dersine çevirdiniz burayı
Ben dalgasına yazıp geçtim dostum google'dan yazı atan sensin biz mi Türkçe dersine çevirdik :D
Üzerine de yanlış bilgi.

rtx3060 12gb vramli ekran kartına sahibim. gow ragnaroğu bile 2k60fps oynuyorken oyun çıkar çıkmaz böyle hatalarla geldi. çözümü varmıdır. hatta hatırlıyorum. ilk oyun çıktığındada sorunluydu. 4080li adam 30fps oynarken ben 70fps oynuyordum.
Ben biraz oynadım da aşırı problem yok gibi. 1080p yüksek ayarlarda frame gen açık dlss kapalı 90-120fps arası oynuyorum. Sadece işlemci kullanımı çok dengesiz. Durduk yere %100 lere çıkıp iniyor arada saçma bir darboğaz oluyor.

Ben biraz oynadım da aşırı problem yok gibi. 1080p yüksek ayarlarda frame gen açık dlss kapalı 90-120fps arası oynuyorum. Sadece işlemci kullanımı çok dengesiz. Durduk yere %100 lere çıkıp iniyor arada saçma bir darboğaz oluyor.
1080P de DLSS4 aç hocam kapatırsan TAA ile oynuyorsun çok bulanık görüntü yapıyor. 90 - 120 alıyorum demişşin DLAA açabilirsin en net görüntüyü o veriyor.

1080P de DLSS4 aç hocam kapatırsan TAA ile oynuyorsun çok bulanık görüntü yapıyor. 90 - 120 alıyorum demişşin DLAA açabilirsin en net görüntüyü o veriyor.
DLAA açık hocam aynen. DLSS çamur gibi yapıyor ve ekstra fps katkısını da görmedim.

ön sipariş aldığın için deluxe edition mı verildi yoksa standart mı? ön siparişin bir artısını gördün mü yani
Remastered için Deluxe yok ki hocam standart zaten. 500 Tl daha ucuza geldi artısı o.

rtx3060 12gb vramli ekran kartına sahibim. gow ragnaroğu bile 2k60fps oynuyorken oyun çıkar çıkmaz böyle hatalarla geldi. çözümü varmıdır. hatta hatırlıyorum. ilk oyun çıktığındada sorunluydu. 4080li adam 30fps oynarken ben 70fps oynuyordum.
ilk çıkan oyunda sorunlu değildi buda olmayacak büyük ihtimalle ekranın sağ altında gölgelndirci diye bir şey yükleniyor onu bekleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri