600.000 TL araba önerisi

Volvo S40 yada v50 1.6 dizel olanların Max yaktığı 5.5 falan çok ekonomik bi araç zaten motoru focus ile aynı yürüyen falan her şey aynı. Aynı zamanda çok iyi bir ses sistemi var malzeme kalitesi çok üst düzeyde. Bu aracın pek piyasası yok binicisi belli binen tadından vazgeçemiyor bizde vardı 7 sene v50 bindik şuan 2017 Astra var ama benim gönlümde hala v50 var:) bi bakın derim

Volvo S40 yada v50 1.6 dizel olanların Max yaktığı 5.5 falan çok ekonomik bi araç zaten motoru focus ile aynı yürüyen falan her şey aynı. Aynı zamanda çok iyi bir ses sistemi var malzeme kalitesi çok üst düzeyde. Bu aracın pek piyasası yok binicisi belli binen tadından vazgeçemiyor bizde vardı 7 sene v50 bindik şuan 2017 Astra var ama benim gönlümde hala v50 var:) bi bakın derim
Hocam kilometreleri çok fazla bütçemize bulduğum en az 200.000. Km'dw

Merhaba dostlar bir tanıdığım 600.000 TL'ye sağlam, yolda bırakmayacak bir araba bekliyor. Az yakması önemli. Hız falan yapmaz.
Yeni model istiyosan ibiza ve clio bak ben tercihimi ibizafan kullandım çünkü dizel istemiyorum ve benzinli alınabilecek en iyi tercihdi 1.2 tsi tatmin ediyor gerçekten ve cliodan bir tık büyük onun dışında eski modele bulaima derim çünkü çoğu parçanın değişme vakti gelmiştir masraflı olur biraz

Yeni model istiyosan ibiza ve clio bak ben tercihimi ibizafan kullandım çünkü dizel istemiyorum ve benzinli alınabilecek en iyi tercihdi 1.2 tsi tatmin ediyor gerçekten ve cliodan bir tık büyük onun dışında eski modele bulaima derim çünkü çoğu parçanın değişme vakti gelmiştir masraflı olur biraz
Hocam clio bakıcaz gibi ayrica büyük olmasına gerek yok kendisi tek çocuklu.

Enistemde
Enistemde 400 bin km'de V60 var hala taş gibi hocam

200.000 Size rakam olarak büyük gelmiş olabilir ama Avrupa'da insanlar bu arabalara 800 hata 1 milyon km kadar binen var çok sağlam motor hocam temiz kullanılırsa çok uzun süreler gidiyor bu km takıntısı nedir çözemiyorum ben bizim milletimizde genel olarak olan bir sorun maalesef. Avrupa'da böyle bişey yok adamlar bütçelerine kaliteye bakıp alıyor elbette km bi unsur ancak değerlendirmeye göre değişir bu araçta km takıntı yapılacak bir unsur değil 8 yıl binmiş biri olarak söylüyorum bunu almadan önce iyi bir ustaya gösterirseniz motoru anlar zaten hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Enistemde

Enistemde 400 bin km'de V60 var hala taş gibi hocam
Bende onu alacaktım ama piyasası pek yok uzun süre binecek olan için çok iyi ama ben bazen acil bişey oluyor satmak sıkıntı oluyor diye ki bunu bi kaç defa yaşadım ondan dolayı tercihimi Astra j den yana kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,348
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri