enes.yildirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Tartışalım.
MSİ GAMİNG X 3x fanlı arkadaşım satıyor almayı düşünüyorummining değilse sudan ucuz
yapış o zaman bide gaming x yani 2.el de rx6700xt ler falan var o fiyata hiç kaçırmaMSİ GAMİNG X 3x fanlı arkadaşım satıyor almayı düşünüyorum
Gaming z trio modeliymiş pardon 3 fanlı olanmining değilse sudan ucuz
gene iyi tartışmaya kapalı al geç bu fiyata daha iyisini bulamassınGaming z trio modeliymiş pardon 3 fanlı olan
Ryzen 5 5600 rtx3080 i besler mi ? darboğaz olurmugene iyi tartışmaya kapalı al geç bu fiyata daha iyisini bulamassın
çok az olabilir %10 filan çok değil oda belki yaniRyzen 5 5600 rtx3080 i besler mi ? darboğaz olurmu
mining yaptı mı onu bilmiyorum bir ara o tür işlere bulaşmıştı bulaşşa bile nekadar sıkıntı olur garanti vs. var güvenlik etiketi üzerindeBedava! Yaklaşık 1-1.5 ay önce 3070Ti sattım 9.5k'dan gerisini sen hesap edersin artık...
muhtemelen miningli cihaz. cihazı fazla yıpratıyor başka bir zararı yok. etiketleri üzerindeyse bakımlarını yapmadan kullanmıştır.mining yaptı mı onu bilmiyorum bir ara o tür işlere bulaşmıştı bulaşşa bile nekadar sıkıntı olur garanti vs. var güvenlik etiketi üzerinde
Alıp bakımlarını yapsam sorun olur mu fiyat makul gibi çünkü termal pad termal macun vs. yenilemesi yapsammuhtemelen miningli cihaz. cihazı fazla yıpratıyor başka bir zararı yok. etiketleri üzerindeyse bakımlarını yapmadan kullanmıştır.
fiyat çok iyi sıcaklıklarda problem yoksa alınabilir hocam. arkadaşınızmış zaten sorun testlerini yapın. güvenmiyor musun bana gibi saçma sapan şeyler söylerse de alacağım ürüne bakıyorum ticaret yapıyoruz diyin.Alıp bakımlarını yapsam sorun olur mu fiyat makul gibi çünkü termal pad termal macun vs. yenilemesi yapsam