Diavelin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,400
abi eyvallah ama sure alıntıları falan biraz fazla duygu sömürüsü gibi geliyor bana ben zaten inanmıyorum herkesin inandığı kendinede oyun zaten çocuk oyunu değil sen oynadın diye etkilenicek değilsin etkilenen herşeyden etkilenir bu gözle bakarsanız yanlış illa oynayacaksanız başka yol bulun diyip korsana yönlendirmende yanlış senin sevmediğin şey benim hikayesel anlamda sevip beğendiğim bir oyun sevmediysen önermeyebilirsinde korsan oynada demezsin kendin müslümansın burada emek hırsızlığına yönlendiriyorsun klasik türk müslümanlarından farkın olmuyor böyle domuz yemem ama her türlü günah okey kafası yani herşeyi böyle sorgulayacaksanız önce kendinizi sorgulayın yani bu konu gerçekten oyundan çok sapmaya başladı bu muhabbetten ötürü bence fazla uzatmayalım bunuYani açıkcası çok doğru bir örnek olmadı.
Konu içeriğinin farkındayım. Ama konu içeriğidne bahsedilen durum konusu itibariyle "genel konu" olarak alıyoruz. Sonraki yorumlara bakarsan zaten anlayacaksın. Oyunu bende oynuyorum hatta satın alın diyenlerden özür dilerim mümkünse almayın. İlla oynaycaksanız başka yol bulun derim.
Diğer yorumlarda güzelleme yapanlar oldu işte banane olursa olsun bir şey olmaz kimseye zararı olmaz.
Elon musk gibi birinin çocuğunu elinden aldılar bu yapılanma sence bu dünyada başka söze gerek var mı?
Ben Türk milletini önemsiyorum buradaki insanları seni aileni herkesi önemsiyorum bu tavrımın sebebi insnalara verdiğim değerden kaynaklıdır.
Çirkin utanmazlıkların iman edenler içinde yaygınlaşmasından hoşlananlara, dünyada ve ahirette acıklı bir azap vardır. Allah bilir, siz ise bilmiyorsunuz. (Nur suresi 19)