chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
denedim işe yaramadıx360ce uygulamasını dene işe yarayacağını düşünüyorum
uygulamayı doğru kullandınız mı bazı hususları vardenedim işe yaramadı
evet 4 tane video izledim o uygulama hakkında ancak yine düzelmedi tahminim ayarlar ile ilgili bir sorun var çünkü bilgisayarı sıfırlayınca düzeliyoruygulamayı doğru kullandınız mı bazı hususları var
kablolu mu bağlıyorsunuz yoksa bluetooth üzerinden mievet 4 tane video izledim o uygulama hakkında ancak yine düzelmedi tahminim ayarlar ile ilgili bir sorun var çünkü bilgisayarı sıfırlayınca düzeliyor
diğer uygulamayıda denedim bu arada oda olmadı
iki şekildede bağlanıyorumkablolu mu bağlıyorsunuz yoksa bluetooth üzerinden mi
oyunsal bir problemden kaynaklanıyor olabilir mi diğer türlü başka bir çözüm yolum yok hocamiki şekildede bağlanıyorum
bilmiyorum hocam ama delireceğim artık 4 kere sıfırladım yine çözüm bulunmazsa fc 25 alacağımoyunsal bir problemden kaynaklanıyor olabilir mi diğer türlü başka bir çözüm yolum yok hocam![]()
kolla ilgili bir problemde olabilir garantisi varsa bi göndermeyi deneyebilirsiniz (fc25 uzak durun)bilmiyorum hocam ama delireceğim artık 4 kere sıfırladım yine çözüm bulunmazsa fc 25 alacağım
kol ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayar sıfırlayınca düzeliyor bence sorun ya bilgisayar yada oyun ile alakalıkolla ilgili bir problemde olabilir garantisi varsa bi göndermeyi deneyebilirsiniz (fc25 uzak durun)
umarım çözümünü bulursunuzkol ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayar sıfırlayınca düzeliyor bence sorun ya bilgisayar yada oyun ile alakalı