kullanacağı macuna göre değişir gidip dandik bir macun kullanır beter olur.İkinci el bir bilgisayar aldım ekran kartı fazla ısınıyor bilgisayar tamircisi ekran kartı ve işlemci termal macun bakımı için 750 TL fiyat verdi makulmudur acaba.
Başka yerlerde sadece ekran kartına 800 istedilerfiyatlarını bilmiyorum cidden ama bu işi kendi bilgisayarına yapanlar zor bir şey olmadığını bilir ben onu bildiğim için bana pahalı geliyor belki piyasası böyledir
2 sene bence fazla ben islemciyi ekran kartini 6 ayda bir yeniliyorum laptopta ,masaustu olsa yilda 1 yaparim herhalde yada baktim dereceler yukselmis daha sık da yapabilirim niye olmasinbence pahalı. termal macunu kendim alıp yaparım 2 sene rahatlıkla götürür aldığım termal macun.
hocam 2 tane şundan alsanız 800tl yapıyor zaten. normalde 1gr ya kullanırsınız ya kullanmazsınız. 6 ayda bir değiştirseniz bile 16gr size çok rahat yeter.2 sene bence fazla ben islemciyi ekran kartini 6 ayda bir yeniliyorum laptopta ,masaustu olsa yilda 1 yaparim herhalde yada baktim dereceler yukselmis daha sık da yapabilirim niye olmasin