SAMSUNG 340HZ 2K alınır mı ?!!

Reaksiyon skoru
32
Bütçe
35000
IMG_0852.jpeg
Piyasasını bilmiyorum ama alınır mı arkadaşlar fiyat sizce yüksek mi yoksa paraya kıyılır mı ?

Tamam hocam öyle diyorsan varsa bir bildiğin göster bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu segmentte bulacağın daha ucuz markaya göre kalite düşüklüğü gösterebilir bence
Fiyatını hak eden bir tek bu var @*dayı* önerdiğin monitör 2018de cıkmıs tn panel full hd arkadas oled soruyor 2k soruyor senin önerdigin ürüne bak baya komiksin ya mizahşörsün ya da monitörün satıcısı :)

Son düzenleme:
Hocam bende 240 HZ 1 ms 27 İNC acer monitör var öyle diyim sana üstünü almak istiyorum 2 k olarak senin attığın önceden elimde olan üründü

Fiyatını hak eden bir tek bu var @*dayı* önerdiğin monitör 2018de cıkmıs tn panel full hd arkadas oled soruyor 2k soruyor senin önerdigin ürüne bak baya komiksin ya mizahşörsün ya da monitörün satıcısı :)
Hocam bu attığınız da hayat güzel favorilere ekledim teşekkür ediyorum siz aldınız mı bu üründen?

Hocam sormayı unuttum sizin bilgilerini paylaşmış olduğunuz monitörün 27 İNÇ olanından var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,360
Üyeler
186,613
Son üye
cikolataciko
Geri