MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Bütçe
- 35000
Hocam indirimleri nasıl takip edebiliriz bilginiz var mıAlınmaz 3 gün önce 26500 liraymış
akakceden veya cimriden takip ettiğin ürünleri favorile fiyatı düsünce bildirim alırsınHocam indirimleri nasıl takip edebiliriz bilginiz var mı
Teşekkür ederimakakceden veya cimriden takip ettiğin ürünleri favorile fiyatı düsünce bildirim alırsın
Alınmaz daha ucuza bulunur bu segmentteAlıntıyı görüntülePiyasasını bilmiyorum ama alınır mı arkadaşlar fiyat sizce yüksek mi yoksa paraya kıyılır mı ?
Tamam hocam öyle diyorsan varsa bir bildiğin göster bakalımAlınmaz daha ucuza bulunur bu segmentte
Bu segmentte bulacağın daha ucuz markaya göre kalite düşüklüğü gösterebilir benceAlınmaz daha ucuza bulunur bu segmentte
Ihtiyac varsa alınır ama bu monitor 22-23k ya dahi satıldı bı kaç ay içerisinde. Takip ettigim bir monitör dü. Bu fiyatlar verilir mi bilemem.Alıntıyı görüntülePiyasasını bilmiyorum ama alınır mı arkadaşlar fiyat sizce yüksek mi yoksa paraya kıyılır mı ?
ne için kullanıcaksın oyun için ise bu kadar yüksek bir hz ye cok ihtiyac duymazsın bunu öneririmAlıntıyı görüntülePiyasasını bilmiyorum ama alınır mı arkadaşlar fiyat sizce yüksek mi yoksa paraya kıyılır mı ?
Fiyatını hak eden bir tek bu var @*dayı* önerdiğin monitör 2018de cıkmıs tn panel full hd arkadas oled soruyor 2k soruyor senin önerdigin ürüne bak baya komiksin ya mizahşörsün ya da monitörün satıcısıTamam hocam öyle diyorsan varsa bir bildiğin göster bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu segmentte bulacağın daha ucuz markaya göre kalite düşüklüğü gösterebilir bence
Hocam bende 240 HZ 1 ms 27 İNC acer monitör var öyle diyim sana üstünü almak istiyorum 2 k olarak senin attığın önceden elimde olan üründüne için kullanıcaksın oyun için ise bu kadar yüksek bir hz ye cok ihtiyac duymazsın bunu öneririm
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Hocam bu attığınız da hayat güzel favorilere ekledim teşekkür ediyorum siz aldınız mı bu üründen?Fiyatını hak eden bir tek bu var @*dayı* önerdiğin monitör 2018de cıkmıs tn panel full hd arkadas oled soruyor 2k soruyor senin önerdigin ürüne bak baya komiksin ya mizahşörsün ya da monitörün satıcısı
Hocam sormayı unuttum sizin bilgilerini paylaşmış olduğunuz monitörün 27 İNÇ olanından var mıFiyatını hak eden bir tek bu var @*dayı* önerdiğin monitör 2018de cıkmıs tn panel full hd arkadas oled soruyor 2k soruyor senin önerdigin ürüne bak baya komiksin ya mizahşörsün ya da monitörün satıcısı