cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 343
selamalr gürcistana gitmeyi planlıyorum ama kimlikte imza yok bu bir sorun oluştururumu yeni kımlıgı alırken imza atmamışlar
O iş biraz şans gibi kimliğini kontrol eden memura bağlı ama garanti olsun diyorsan yenisini talep et nüfus müdürlüğündenselamalr gürcistana gitmeyi planlıyorum ama kimlikte imza yok bu bir sorun oluştururumu yeni kımlıgı alırken imza atmamışlar
paralı değilmiO iş biraz şans gibi kimliğini kontrol eden memura bağlı ama garanti olsun diyorsan yenisini talep et nüfus müdürlüğünden
Maalesef 185 lira ücreti var yatırdığına dair dekontla nüfus müdürlüğüne gidiyorsun ama tam nereye yatırman gerektiğini çok hatırlamıyorum oraya gidersen söylerler sana veya telefonla ararsanparalı değilmi
devlet bankalarına 185tl yatırıp randevu alıp yenisini alabilirsin bence işini şansa bırakma.paralı değilmi
bi valiliğe gidip sorayımdevlet bankalarına 185tl yatırıp randevu alıp yenisini alabilirsin bence işini şansa bırakma.
O çok önemli değil adını yaz üstüne çizik at al sana imza maksat orda bişey olsunb
bi valiliğe gidip sorayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işin garibi kendi ait imzamda yokkisd nfcv ngbdsh
b
bi valiliğe gidip sorayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işin garibi kendi ait imzamda yokkisd nfcv ngbdsh
Benimde kimlikteki imza değişik bişi istediğimizde yenisini çıkartırken değiştirebiliyor muyuz?O çok önemli değil adını yaz üstüne çizik at al sana imza maksat orda bişey olsun
He onu bilmiyorum. Ama bankada problem oluyordu. İmzamı değiştirmek istemiştim banka bu kişi siz olmayabilirsiniz falan demişti onaydan geçmedi.Benimde kimlikteki imza değişik bişi istediğimizde yenisini çıkartırken değiştirebiliyor muyuz?
Umarım değiştirebilirim ilkokuldan beri aynı imzayı kullanıyorum JSNSJAJSNNAAJKHe onu bilmiyorum. Ama bankada problem oluyordu. İmzamı değiştirmek istemiştim banka bu kişi siz olmayabilirsiniz falan demişti onaydan geçmedi.
mantıklı derslerde falanda ımza atarken bir iki kralayıp bırakıyomO çok önemli değil adını yaz üstüne çizik at al sana imza maksat orda bişey olsun