Hocam konunuz ile alakasız neden 1070 gibi çok eski bir kart tercih ediyorsunuz gtx1600 serisi ya da amd tarafında güzel modeller varkenSatıcı iç açıcı duruyormu kart açılmış üst seviye ekran kartına geçtiğini söylüyor güvenmeli miyim ?
Hem VRAM boyutu açısından hemde bu kart modelleri tasarımsal ve soğutma açısından tercihlerim arasında 4k gibi bütçeyleHocam konunuz ile alakasız neden 1070 gibi çok eski bir kart tercih ediyorsunuz gtx1600 serisi ya da amd tarafında güzel modeller varken
Sizdemi var yoksa bakabileceğim model olarakmı söyledinizÇok kararsızsınıuz. 4kya zorlasanıx rtx2060 var.
Anladım hocam bence böyle düşünmemek lazım rx5700 gibi 5700xt gibi modellere bakın derim aralarında güç farkı ve daha güncel bir tercih olur vram her şey değildir marka model olarakta bu bütçede marka seçmenin doğru olduğunu düşünmüyorum direkt en güçlü model alınmalıHem VRAM boyutu açısından hemde bu kart modelleri tasarımsal ve soğutma açısından tercihlerim arasında 4k gibi bütçeyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizdemi var yoksa bakabileceğim model olarakmı söylediniz
Bende yok hocam. Onlara göz atabilirsiniz. Başlangıç için yetebilir. Ben aslında 2060 alacaktım sırf rtx diye. Satıp üstüne para koyup 3080 alacağım.Hem VRAM boyutu açısından hemde bu kart modelleri tasarımsal ve soğutma açısından tercihlerim arasında 4k gibi bütçeyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizdemi var yoksa bakabileceğim model olarakmı söylediniz
İyi hoş diyosunuzda dediğin model 5.5-6k arasıAnladım hocam bence böyle düşünmemek lazım rx5700 gibi 5700xt gibi modellere bakın derim aralarında güç farkı ve daha güncel bir tercih olur vram her şey değildir marka model olarakta bu bütçede marka seçmenin doğru olduğunu düşünmüyorum direkt en güçlü model alınmalı
İyi hoş diyosunuzda dediğin model 5.5-6k arası
Adam güven vermedi. Mining yapılmış kart, Furmark testi yok ve sadece elden nakitle satış yapıyor. Sunduğu garantiye güvenmezdim şahsen.
Açıklamayı okumamıştım evet riskliymiş yani sonuç olarak bütçeyi az buz arttırıp daha iyi kartlar alınabilir ya da arttırmadanda bence 1070ten daha iyi modeller var demek istedimAdam güven vermedi. Mining yapılmış kart, Furmark testi yok ve sadece elden nakitle satış yapıyor. Sunduğu garantiye güvenmezdim şahsen.
bence bu paralara rtx serisi bakabilirsinizSatıcı iç açıcı duruyormu kart açılmış üst seviye ekran kartına geçtiğini söylüyor güvenmeli miyim ?