highvoltage00
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
kampanya detaylarında hangi sitelerde yazılı olduğu uygulamada belirtilmiş gaming gen tr yok onlar arasında ilk kullanıma 300 tl olan
gaming gen olmuyor. kampanya detaylarinda kabul edilen pazaryerlerine bakabilirsiniz. ben de hava sogutucu aldim daha yeni. 300 tl olmuyor. diger ikisi sikintisiz oluyor.iyzico ilk alış verişe 300 mü bitti yoksa gaminggende mi olmuyor? şuan %10 ve 400tl mevcut o zaman
Nasil yapicam parolaparyigaming gen olmuyor. kampanya detaylarinda kabul edilen pazaryerlerine bakabilirsiniz. ben de hava sogutucu aldim daha yeni. 300 tl olmuyor. diger ikisi sikintisiz oluyor.
hayla geçerlimiiGaminggen ekstra ucuza klavye mouse soğutucu almak isteyenler gelsin
Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.
Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.
"Alıntı"
NOT: PAROLAPARA DAKİ 800E 400TL CASHBACKI İSTEDİĞİNİZ SİTE DE KULLANABİLİRSİNİZ.
hocam bu kampanya ile aldığımızı iade edersek cashbacklerde mi gidecek ?Gaminggen ekstra ucuza klavye mouse soğutucu almak isteyenler gelsin
Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.
Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.
"Alıntı"
NOT: PAROLAPARA DAKİ 800E 400TL CASHBACKI İSTEDİĞİNİZ SİTE DE KULLANABİLİRSİNİZ.
bi cakal sensin zaten memlekettehocam bu kampanya ile aldığımızı iade edersek cashbacklerde mi gidecek ?