LüpLüpAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
dostlar selam bildigimiz mesela biyerde yankı yaparya youtube videoları izlerken aynısı oluyor varmıdır çözümü @Sansar Salvo
V2x konularına etiketlenmek beni gururlandırıyor... Arkada Discord veya ona benzer platformlarda konuşma esnasındamı oluyor bu sadece?dostlar selam bildigimiz mesela biyerde yankı yaparya youtube videoları izlerken aynısı oluyor varmıdır çözümü @Sansar Salvo
yok youtubeda oluyor dc kullanmıyorum allah belası kulaklık nefret ediyorumV2x konularına etiketlenmek beni gururlandırıyor... Arkada Discord veya ona benzer platformlarda konuşma esnasındamı oluyor bu sadece?
7.1 açık mı, açıksa kapatın silin 7.1 zaten çalışmıyor adam gibi, ses sürücünüzü silin anakartınızın sitenizden güncel ses driverinizi kurun. sağ alttan güncel ses kanalının seçili olduğundan emin olun.yok youtubeda oluyor dc kullanmıyorum allah belası kulaklık nefret ediyorum
daha yeni yükledim düzelir diye nafile7.1 açık mı, açıksa kapatın silin 7.1 zaten çalışmıyor adam gibi, ses sürücünüzü silin anakartınızın sitenizden güncel ses driverinizi kurun. sağ alttan güncel ses kanalının seçili olduğundan emin olun.
1.5 yılı doldurdu herhalde7.1 açık mı, açıksa kapatın silin 7.1 zaten çalışmıyor adam gibi, ses sürücünüzü silin anakartınızın sitenizden güncel ses driverinizi kurun. sağ alttan güncel ses kanalının seçili olduğundan emin olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim tatlış önerim onu iade etmen yönünde imkan varsa yeni aldıysan iade et.
valla pc yi sıfırladım düzeldi gibisatmayı deneye bilirsiniz, alacak adamda sıkıntı çıkmaz ise ve razı olursa satıp yeni bir model alabilirsiniz. ben satacaktım tümden bozuldu ses bombası sürücüsü ile kullanıyorum.