Oyuncu koltukları abartılmıyor mu?

Arkadaşlar sandalyemin kırılması üzerine yeni bir sandalye arayışına çıktım, normalde vereceğim para 3 dü 4 derken 5e kadar çıktım ama oyuncu koltuğu yok. Bu nasıl diyorum o paraya anca ofis sandalyesi alırsın diyorlar yahu arkadaşlar bu 5000 6000tl boru mu? ne özelliği var yani maliyet desen 15 tanesini 5k ya yapıyordur zaten firma. birde oyuncu koltuğu alacaksan en az 10k vereceksin diyen tayfa var arkadaşlar bu koltukların bilinmeyen bir özelliğimi var süper güç felan anlamadım. yada isimden dolayımı bu paraları veriyoruz?
Oyuncu koltuğu ve 8k mouse kadar abartılan başka bir şey daha sanırım yok bu sektörde.
Tek artısı güzel gözükmesi, oyuncu koltuğunun parasına ofis koltuğu alır keyfinize bakarsınız.

sizce bu can sıkar mı hocam yoksa ofis koltuğumu alınmalı
ofislerde genelde bel boyun desteği yok tek eksisi deri sıcak bir yerde oturuyorsan klimada yoksa yazın fena terletiyor benimde deri birde iyi bakman lazım deriye yoksa çabuk yıpranıyor

hocam meselemiz performansa katkısı değil afedersiniz totom ağrımasın istiyorum artık :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne olur ne olmaz ben o cumayı bir bekleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

acaba koltuk varmı gaiming gecesinde? storylerde veya o cuma akşamları felan hiç görmedim.
Gamin gecesin de vardı son 2hafta da. 6 bin ile 8 bin arası

Hawk öneririm koltuk alincaksa ben 4k ya almıştım suanki piyasayı bilmiyorum tabii ama cidden rahat

Bence abartılmıyor artık biyerler ağrıyor zamanla oturasın gelmiyor pc başına

Arkadaşlar sandalyemin kırılması üzerine yeni bir sandalye arayışına çıktım, normalde vereceğim para 3 dü 4 derken 5e kadar çıktım ama oyuncu koltuğu yok. Bu nasıl diyorum o paraya anca ofis sandalyesi alırsın diyorlar yahu arkadaşlar bu 5000 6000tl boru mu? ne özelliği var yani maliyet desen 15 tanesini 5k ya yapıyordur zaten firma. birde oyuncu koltuğu alacaksan en az 10k vereceksin diyen tayfa var arkadaşlar bu koltukların bilinmeyen bir özelliğimi var süper güç felan anlamadım. yada isimden dolayımı bu paraları veriyoruz?
Abartılıyor bence de. Spotçularda falan daha uyguna bulursunuz sanırım.

Geri