Neler Yeni

Oyuncu koltukları abartılmıyor mu?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Onur
Arkadaşlar sandalyemin kırılması üzerine yeni bir sandalye arayışına çıktım, normalde vereceğim para 3 dü 4 derken 5e kadar çıktım ama oyuncu koltuğu yok. Bu nasıl diyorum o paraya anca ofis sandalyesi alırsın diyorlar yahu arkadaşlar bu 5000 6000tl boru mu? ne özelliği var yani maliyet desen 15 tanesini 5k ya yapıyordur zaten firma. birde oyuncu koltuğu alacaksan en az 10k vereceksin diyen tayfa var arkadaşlar bu koltukların bilinmeyen bir özelliğimi var süper güç felan anlamadım. yada isimden dolayımı bu paraları veriyoruz?
Oyuncu koltuğu ve 8k mouse kadar abartılan başka bir şey daha sanırım yok bu sektörde.
Tek artısı güzel gözükmesi, oyuncu koltuğunun parasına ofis koltuğu alır keyfinize bakarsınız.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan
sizce bu can sıkar mı hocam yoksa ofis koltuğumu alınmalı
ofislerde genelde bel boyun desteği yok tek eksisi deri sıcak bir yerde oturuyorsan klimada yoksa yazın fena terletiyor benimde deri birde iyi bakman lazım deriye yoksa çabuk yıpranıyor

hocam meselemiz performansa katkısı değil afedersiniz totom ağrımasın istiyorum artık :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne olur ne olmaz ben o cumayı bir bekleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

acaba koltuk varmı gaiming gecesinde? storylerde veya o cuma akşamları felan hiç görmedim.
Gamin gecesin de vardı son 2hafta da. 6 bin ile 8 bin arası

alinmiyoabi

80+ Bronze
Hawk öneririm koltuk alincaksa ben 4k ya almıştım suanki piyasayı bilmiyorum tabii ama cidden rahat

GPiro

80+ Platinum
Bence abartılmıyor artık biyerler ağrıyor zamanla oturasın gelmiyor pc başına

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan

PNSHER

80+ Bronze
Arkadaşlar sandalyemin kırılması üzerine yeni bir sandalye arayışına çıktım, normalde vereceğim para 3 dü 4 derken 5e kadar çıktım ama oyuncu koltuğu yok. Bu nasıl diyorum o paraya anca ofis sandalyesi alırsın diyorlar yahu arkadaşlar bu 5000 6000tl boru mu? ne özelliği var yani maliyet desen 15 tanesini 5k ya yapıyordur zaten firma. birde oyuncu koltuğu alacaksan en az 10k vereceksin diyen tayfa var arkadaşlar bu koltukların bilinmeyen bir özelliğimi var süper güç felan anlamadım. yada isimden dolayımı bu paraları veriyoruz?
Abartılıyor bence de. Spotçularda falan daha uyguna bulursunuz sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,552
Üyeler
172,690
Son üye
Ali_124
Top Bottom