Last of us part 2 pc

Reaksiyon skoru
11
merhabalar pc de last of us part 2 oynıyacağım rx6700 ekran kartım var şuan oyunda bug falan varmı ona göre başlıyacağım uğraşmak istemiyorum bugla falan yoksa 1 2 ay bekliyeyimmi buglar falan varsa bile çözsünler diye crash falan yiceksem hiç başlamıyacam

merhabalar pc de last of us part 2 oynıyacağım rx6700 ekran kartım var şuan oyunda bug falan varmı ona göre başlıyacağım uğraşmak istemiyorum bugla falan yoksa 1 2 ay bekliyeyimmi buglar falan varsa bile çözsünler diye crash falan yiceksem hiç başlamıyacam
bildiğim kadarıyla bir şey yok ama başka yollar ile oynayacaksan sorun varsa yorabilir.

bakalım deniyecem eğer bir sorun olmazsa güzel olurda oyun oynamak isterken yorulmak istemiyorum sadece :D
Çıktığı gün indirdim görüntü ayarlarını çok uğraştıktan sonra istediğim hale getirdim oyunda bug ile falan da karsilasmadim 5-6 saatlik oynayistan sonra kısacası bir sikinti yok gibi görünüyor

Oyun optimize konusunda çok iyi ilk oyundan daha fazla fps veriyor.

Geri