Sonunda bir bilgisayar alıyorum

i3-9100f 2000tl ikinci elle 1400 e alırsın yani biraz kazık
hayırlı olur inşallah
Kazık ama olsun giren babama giriyor :hoba: ben uyardım dedim daha iyisi toplanır dinlemedi alsam bunu alırım dedi mecbur
Eyw burada

Abi napayım aile 2 seçim hakkı sundu bende dedim bak baba dedim bunu almıyalım toplarız daha iyisini kabul etmedi ya bunu alırsın yada pc yok dedi yani ne yapayım.
Oda dogru simdi bisey diyemedim, yinede ben forumdakilere sordum fiyati asiri pahaliymis falan dersen inanabilir belki

Kazık ama olsun giren babama giriyor :hoba: ben uyardım dedim daha iyisi toplanır dinlemedi alsam bunu alırım dedi mecbur
Eyw burada
hacı yazı bekleseydin ben anakart ram ve işlemci satcaktım elimdekileri 3800 tl ye sana bırakırdım

Oda dogru simdi bisey diyemedim, yinede ben forumdakilere sordum fiyati asiri pahaliymis falan dersen inanabilir belki
Babam bilgisayarcı ne derse kabul ediyor sanki o üretmiş o kasayı dinletemem yani.

hocam sarı sitede fln 5k ya bulursun sistem. az da babanın göz boyaman lazım ama. şöyle iyi böyle iyi diye. o sisteme o parayı vericeğine o parayla git yatırım fln yap. o sisteme 5K bayılma yani

aynısını 1300 liraya toplarım. onu alırsan sonuçların aynı benim gibi olur
1744215951222.png

(ATI Radeon HD 6250'dir furmark yanlış algılamış)

5kya bunu almaktansa elindeki bilgisayarla idare etmek daha mantıklı arada bi fark olmayacak bi de bu bilgisayar birkaç ay sonra sana yetmediğinde bi şeyleri değiştirmek istediğinde bizi kazıklattın muhabbetine gidecek iş. Bu iş sadece satıcıya yarar

iyi git al, sanki para benden çıkıyor dolandırılacak sensin de bak nasıl vazgeçiyor. para kolay kazanılan bir şey değil. 5k parayı çöpe atmış olacaksınız.
Napayım peder beye anlatım dedim bak bu kötü 2. elden çok daha iyisi toplanır kabul etmedi

O sistemi aldığında napacaksın çok merak ettim ?

Windows solitaire yada mayın tarlası mı hedef ?

Sonuçta para babamdan çıkıyor diyorsun ama hiçbir işine yaramayacak bu sisteme para verdirme. Market alışverişi yaptır daha iyi.

bendeki laptop daha iyi kardo i5 3.nesil mi ne hiç olmadı cs source atıyodum ben şu an satılık ama sayende en az 5k edeceğini öğrendim

5kya bunu almaktansa elindeki bilgisayarla idare etmek daha mantıklı arada bi fark olmayacak bi de bu bilgisayar birkaç ay sonra sana yetmediğinde bi şeyleri değiştirmek istediğinde bizi kazıklattın muhabbetine gidecek iş. Bu iş sadece satıcıya yarar
Elimdeki pc gidici zor açılıyor bozulur yani 2 aya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sistemi aldığında napacaksın çok merak ettim ?

Windows solitaire yada mayın tarlası mı hedef ?

Sonuçta para babamdan çıkıyor diyorsun ama hiçbir işine yaramayacak bu sisteme para verdirme. Market alışverişi yaptır daha iyi.
720p youtube izliyeceğim minecraft oynuyacağım yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,413
Üyeler
184,308
Son üye
DonanımBOYs
Geri