Neden herkes AMD tercih ediyor?

Hocam geçen cuma 14400F, 4800 TL satıldı. AMD şuan 6250 civarı satılıyor. Aralarında en az %20 fiyat farkı var. Ancak FPS oyunları hariç aralarında yaklaşık %10 fark oluyor. Bazende intel öne geçiyor. Buna göre intel daha F/P olmaz mı? Intel fan boyu değilim. bana en çok F/P vereni alıp geçerim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
tamam ama senin alabilecegin en baba islemci 14400f. yarin birgun degistirmek istesen veya yetersiz gelse adam akilli seceneklerin kalmiyor. ama amd am5 boyle degil iste, daha onu acik

İntel kullanıyorum. Render için fakat AMD Laptobum renderda berbat bilmiyorum bana bunu önerdiler. Oyundada kötü değil. 14700KF kullanıyorum. 15kya almıştım gayet memnunum. Ama AMD Laptobumda var. Aralarındaki tek fark bana göre fiyat. Ama renderda ciddi farklar gördüm ben.
Laptopun işlemcilerin performansı ikikat kısılmış oluyor batarya ömrü uzun gitsin diye ondan render performansı berbat oluyor. İster intel olaydı yine aynı durumla karşılaşırdın Laptopta

İntel kullanıyorum. Render için fakat AMD Laptobum renderda berbat bilmiyorum bana bunu önerdiler. Oyundada kötü değil. 14700KF kullanıyorum. 15kya almıştım gayet memnunum. Ama AMD Laptobumda var. Aralarındaki tek fark bana göre fiyat. Ama renderda ciddi farklar gördüm ben.
mobilde hala Intel önde laptopla karıştırma

ama amd orayada giriyor geçen izledim mobile konusundada çok fena işler yapmaya başlıcak bence

tamam ama senin alabilecegin en baba islemci 14400f. yarin birgun degistirmek istesen veya yetersiz gelse adam akilli seceneklerin kalmiyor. ama amd am5 boyle degil iste, daha onu acik
I5 6500 işlemcemi sırf windows 11 desteklemiyor diye değiştirmeye düşünüyorum. Birde bu çin ile amerika sıkıntısı yüzünden fiyatlar allak bullak olursa işte o zaman şeyi görürüm.

mobilde hala Intel önde laptopla karıştırma

ama amd orayada giriyor geçen izledim mobile konusundada çok fena işler yapmaya başlıcak bence
Linçlerler diye yazmadımda. Ömrümde laptopta AMD kadar kötü bir firma görmedim. 5 farklı laptop denedim. Rog legion hep en üst model. Hepsi donuyor. Takılıp kalıyor. Oyun performansından memnunum ona karışmıyacağım. Ama beni kurtarmıyor.

Laptopun işlemcilerin performansı ikikat kısılmış oluyor batarya ömrü uzun gitsin diye ondan render performansı berbat oluyor. İster intel olaydı yine aynı durumla karşılaşırdın Laptopta
Ekstrem modda laptop hocam. Şarja takılı oluyor renderi kötü her türlü.

Linçlerler diye yazmadımda. Ömrümde laptopta AMD kadar kötü bir firma görmedim. 5 farklı laptop denedim. Rog legion hep en üst model. Hepsi donuyor. Takılıp kalıyor. Oyun performansından memnunum ona karışmıyacağım. Ama beni kurtarmıyor.
laptop konusunda belki oyledir hocam bir sey diyemem. pek anlamiyorum

Fazla watt çekiyor üst işlemciler ve iyi bir anakart ve sogutucuya sahip olmak gerek 7800x3d bile kule tipi ile rahat sogutuluyor

yok kanka niye linçlesinler burda kimse fanboy değil kim iyi yapıyorsa ucuz veriyorsa herkes onu alır :D intel yapsın onu alak keşke yapsa rekabet bize yarar

Mobilde bence en mantıklısı amd. Hem daha az ısınıyor hem de daha uzun pil süresi veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,100,229
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri