shankar1
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,052
27 inç alma alma alma piksellerin görünmeye başlıyor diyorum niye anlamıyorsun27 inc istiyorum o yüzden hem bir de 5bin daha koysam 520hz alıyorum
27 inç alma alma alma piksellerin görünmeye başlıyor diyorum niye anlamıyorsun27 inc istiyorum o yüzden hem bir de 5bin daha koysam 520hz alıyorum
520 üstü sabit fps alabilecek misin ki öyle oyunlarda valorantta bile sabit 520 üstü alamazsın (ileriye dönük demişsin okumadım ama 360hz yeter de artar bence abartmaya gerek var mı ?)Merhaba arkadaşlar
Alacağım işlemciler arasında kararsız kaldım. R5 7500f veya r7 9700x internette 1080p teslerine baktım ve aralarında çok fazla fps farkı yok.
B yüzden R5 7500f işlemci, 4070 ekran kartı ve 520hz monitor almayı düşünüyorum.
Sizlerden bu durum hakkında düşüncelerinizi bekliyorum. Bu sistemi kullananlardan da ekstra yorum bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler.
alamaz ki gene bu sistemle sabit bi şekilderekabetçi içindir valorant felan
4070 verir ya kanka düşük ayarda oynar zaten rekabetci sonuçta520 üstü sabit fps alabilecek misin ki öyle oyunlarda valorantta bile sabit 520 üstü alamazsın (ileriye dönük demişsin okumadım ama 360hz yeter de artar bence abartmaya gerek var mı ?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alamaz ki gene bu sistemle sabit bi şekilde
valla hiç denemedim ytde bi kaç videoya denk gelmiştim4070 verir ya kanka düşük ayarda oynar zaten rekabetci sonuçta
ben 3400g ekran kartsız 250 görüyorum bi zahmet 4070 versinvalla hiç denemedim ytde bi kaç videoya denk gelmiştim![]()
nası ya şaka yapıyosun o işlemci 250 fps mi veriyorben 3400g ekran kartsız 250 görüyorum bi zahmet 4070 versin![]()
nası ya şaka yapıyosun o işlemci 250 fps mi veriyor![]()
![]()
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
3400g 16 gb ram bilerek deatmach kalabalık girdim ki drop en yüksek hali görünsün diye en düşük 140 max 250
1080p çözünürlükte
tamam?