kablonun kendisi 120w desteklese bile başka marka kablolar ile 120w hızlı şarj alamazsınız telefonda. xiaominin kablolarının usb a nın iç kısmına dikkatli bakarsanız tam ortada bir pin daha görürsünüz ve sayede xiaomi cihazlar kablolun xiaomi ye olduğunu anlar ve hızlı şarjı aktive eder. hızlı şarj için tek seçeneğiniz orjinal bir kablo almak ve onuda ancak telefonların içinden çıkartıp satan telefoncularda bulabilirsiniz sanırım. elinizde olan kablo ile telefoncu telefoncu dolaşıp elinizdeki kabloyu satılan kablolar ile karşılaştıra karşılaştıra orjinal kablo aramalısınız çünkü telefoncuların orjinal kablo dediği kabloların %90 çakma maalesef.Arkadaşlar Xiaomi 120w desteği olan adaptörüm var iki üç yerden sipariş verdim hepsi tırt çıktı kullanan varsa ben şuradan aldım kesinlikle 120w destekliyor dediğiniz type c kablo varsa link atın lütfen
sorma ya alıyorum alıyorum çıkmıyor en son bu kaçakçılara gidip 5 tane felan alacam böyle giderse dursun yedekkablonun kendisi 120w desteklese bile başka marka kablolar ile 120w hızlı şarj alamazsınız telefonda. xiaominin kablolarının usb a nın iç kısmına dikkatli bakarsanız tam ortada bir pin daha görürsünüz ve sayede xiaomi cihazlar kablolun xiaomi ye olduğunu anlar ve hızlı şarjı aktive eder. hızlı şarj için tek seçeneğiniz orjinal bir kablo almak ve onuda ancak telefonların içinden çıkartıp satan telefoncularda bulabilirsiniz sanırım. elinizde olan kablo ile telefoncu telefoncu dolaşıp elinizdeki kabloyu satılan kablolar ile karşılaştıra karşılaştıra orjinal kablo aramalısınız çünkü telefoncuların orjinal kablo dediği kabloların %90 çakma maalesef.
gerçekten iyi bildiğiniz bir kaçakcı varsa sözüne güvenebilirsiniz muhtemelen ama genelde onlarda orjinal ve çakma arasındaki farkı bilmiyor.sorma ya alıyorum alıyorum çıkmıyor en son bu kaçakçılara gidip 5 tane felan alacam böyle giderse dursun yedek
maalesef her firma artık sadece kendi cihazlarına özel yapıyor hızlı şarjı.Honor'un 66w şarj aleti xiaomi telefonumu 33w şarj edemiyor. ayrıca laptopumu da şarj etmiyor.
var var bitane muhtemelen ondan bi beş tane isticem başka seçenek kalmadı temu dan bile sipariş verdim langerçekten iyi bildiğiniz bir kaçakcı varsa sözüne güvenebilirsiniz muhtemelen ama genelde onlarda orjinal ve çakma arasındaki farkı bilmiyor.
maalesef her firma artık sadece kendi cihazlarına özel yapıyor hızlı şarjı.
Ugreen'den şarj aleti alırsam diğer cihazlarda hızlı şarj destekler mi?maalesef her firma artık sadece kendi cihazlarına özel yapıyor hızlı şarjı.
baştan uyarayım hocam çakma xiaomi kablolardada 120w yazısı çıkabilir ama 120w ile şarj olmaz haberiniz olsun, kablonun orjinalliğini yapısından ve kalitesinden çözebilirsiniz ancak.kablonun kendisi 120w desteklese bile başka marka kablolar ile 120w hızlı şarj alamazsınız telefonda. xiaominin kablolarının usb a nın iç kısmına dikkatli bakarsanız tam ortada bir pin daha görürsünüz ve sayede xiaomi cihazlar kablolun xiaomi ye olduğunu anlar ve hızlı şarjı aktive eder. hızlı şarj için tek seçeneğiniz orjinal bir kablo almak ve onuda ancak telefonların içinden çıkartıp satan telefoncularda bulabilirsiniz sanırım. elinizde olan kablo ile telefoncu telefoncu dolaşıp elinizdeki kabloyu satılan kablolar ile karşılaştıra karşılaştıra orjinal kablo aramalısınız çünkü telefoncuların orjinal kablo dediği kabloların %90 çakma maalesef.
cihazdan cihaza değişir hocam. cihazları ve şarj aletini söyleyin tahmin etmeye çalışayım.Ugreen'den şarj aleti alırsam diğer cihazlarda hızlı şarj destekler mi?
ben kendiminkiyle kıyaslarık kanka biraz daha dolgun ve renginden belli ediyor ahhh bi bulsam zaten anlarım artık kargoyu açar açmaz aha buda olmicak diye karar verebiliyorum takıyorum anca hızlı şarj gene bitanesi bari turbo şarji açtı 33w olanı onu kullanıyorum mecburen şimdi 120w olanı bulamadım ya artık sinir hastası ettibaştan uyarayım hocam çakma xiaomi kablolardada 120w yazısı çıkabilir ama 120w ile şarj olmaz haberiniz olsun, kablonun orjinalliğini yapısından ve kalitesinden çözebilirsiniz ancak.
adaptör varken ekstra adaptör almak koyar be insana hocam. sadece kablonunda stokları bitmiş.Xiaomi 120W HyperCharge Combo (Type-A) EU Buy - Xiaomi Türkiye
Xiaomi 120W HyperCharge Combo (Type-A) EU Buy: 120 W maks. çıkış | Akıllı koruma | Daha fazla uyumluluk | Güvenlik ve emniyet | Sade stil, ,www.mi.com
Bu olmuyorsa hiçbiri olmaz
kanka napim 1200 lira şarj aletim zaten var sadece kablo satmıyor satsa mi den alacaktım zaten kabloXiaomi 120W HyperCharge Combo (Type-A) EU Buy - Xiaomi Türkiye
Xiaomi 120W HyperCharge Combo (Type-A) EU Buy: 120 W maks. çıkış | Akıllı koruma | Daha fazla uyumluluk | Güvenlik ve emniyet | Sade stil, ,www.mi.com
Bu olmuyorsa hiçbiri olmaz