m.n11.com
Monsterın en azından adını duyduk bu neMonsterdan uzak durum derim.
Şu güzele benziyor ama emin değilim:
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Gamegarajın diye biliyorum.Monsterın en azından adını duyduk bu ne
Sana direkt kullanıcısı olarak kendi deneyimlerimden yorum yapabilirim. Biliyor musun bilmiyorum ama Monster, Gamegaraj gibi firmalar aslında laptop üretmiyor(zamanında Unlost'un kendi bilgisayarını bir firmaya yaptırdığı gibi düşünebilirsin). Yapan bir firmayla anlaşıp kendi markalarının patentlerini yaptırıp tedarik ediyorlar. Yani Monster'ın doğrudan bilgisayar ürettiği bir fabrika yok. Benim aldığım zamanda Monster bilgisayarlarını Clevo adında bir firmaya ürettiriyordu. Plastiği çok olmasa da bir tık kalitesiz ve ısıyı hissedebiliyorsun. Tabii öğrenci olduğum için ucuzu seçmiştim o zamanlar. Hatta şu an bu sitede bunun hakkında açtığım konuda da olduğu gibi bilgisayarım serviste. Geçen götürdüğümde fanları bozulmuştu ve tekrar bozuldu. Bilgisayarı masadan bile kıpırdatmıyorum. O fiyat bandında bence çok daha iyilerini bulursun araştırırsan eğer. Excalibur almanı önermem onların da kasası kalitesiz ve başka sıkıntılar doğurabiliyor. Bileşenlerine dikkat et ve özellikle ekran kartının 50 serisi olmadığına ve VRAM'in düşük rakamlar olmamasına dikkat et. Ucuz bütçe dostu gibi gözüken dizüstülerin çoğu kronik ya da fiyatı ucuz tutup çok alınsın diye balık avı yapıldığı olabiliyor.Monster almayı düşünüyorum max 50k oyunları 1080p de oynamayı düşünüyorum. Leptop önerir misiniz? Monster harici de önerebilirsiniz illa monster olmasına gerek yok