Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam bu ürün için hem düzgün bir taksit imkanı yok hem de uygun fiyattan satılan siteler de pek alışveriş yapmadığım siteler değil, Rajintek Cratos / Ampere veya FSP Vita önerir misiniz?
Alabiliyorsan Vita al zaten. Gold olanından bahsediyorsanız tabi.

Rajintek cratos 1200w Gold modeli HB de 6300 lira veya Rajintek ampere 850W platinum modelli de 6000 lira FSP Vita(850W Gold) da 6000 lira yüksek bütçeli olarak bunlar arasında kaldım
Tabi bu kadar para vermene gerek yok direk bu PSU yeter dediğiniz bir şey varsa onu da düşünebiliriz elbette

55-70 arası pc düşünüyorum amd den şuan memnunum amd işlemci tercihim, her tür oyun oynamaktayım, ekipmanlarım var sadece pc değişikliğine gideceğim

Rajintek cratos 1200w Gold modeli HB de 6300 lira veya Rajintek ampere 850W platinum modelli de 6000 lira FSP Vita(850W Gold) da 6000 lira yüksek bütçeli olarak bunlar arasında kaldım
Fsp al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi bu kadar para vermene gerek yok direk bu PSU yeter dediğiniz bir şey varsa onu da düşünebiliriz elbette
Kyber 750.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70-85k arası toplama bir sistem onerir misin minumum 5070 olsun.mönitor klavye mouse var sadece kasa olucak.intel işlemci mecburi
Neden intel?

Maksimum 63bin tl ye kadar oyun amaçlı kasa dizmek istiyorum tavsiye verebilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,200
Üyeler
184,410
Son üye
mannaz
Geri