Matematikten 15 aldım

Umarım geçerim,seneye sorumluluk sınavlarına girmek istemiyorum.Mükemmeliyetçi bir ailem var.Onları da anlıyorum aslında.Tek hata bende.Şuan değil ama yakında bu durumu aileme demek istiyorum yoksa bu suçluluk beni bitirecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10.sınıfım
aynı durum bende de var umarım düzeltebilirim kafana takma dersleri geçmeye bak derslerin iyi olsada önünde ayt ve tyt var orda başarılı olmaya bak senin 10. sınıftaki karnen değil ayt ve tyt deki puanın belirleyecek

Ben lise hayatım boyunca 50 den yüksek alamadım matematikten fazla takılma.

dostum kesinlikle kafana takma, benimde 10.sınıfa kadar matematiğim iyiydi. ancak 11.sınıfta çok fena çakıldı ilk dönem 10 ve 9 aldım bu dönem ilk sınavdan da 7 aldım ancak sınıfı rahat bir şekilde geçiyorum. ort 50 üstü olsun ve edebiyatı iyi tut yeter
Ortalamam matematikle düştü,şuan 79 oldu.Edebiyatta 90 almışım.Matematikten geçer miyim onu bilmiyorum…’Köpek’ gibi çalışmam gerekiyor mat için.
(Konudan alakasız:Forum çok samimi bir yermiş ^^Yaşadıklarımı yazınca daha iyi hissetmeye başladım)

Arkadaşlar,ben böyle değildim.Ne oldu bende bilmiyorum ama çok korkuyorum.Birinci dönem notlarım çok iyi idi ama yine matematikten (mat ortalaması 40) kaldım.Ne yapmalıyım?Annemlere diyemiyorum,çok utanıyorum.Yazdan bu döneme kadar bazı olaylar oldu,kendimi toparlayamadım.Diğer derslerim iyiyken matematiğimin böyle olmasına katlanamıyorum.
çok iyi bu arada 15 ben genelde rakam alıyordum

Ben lise hayatım boyunca 50 den yüksek alamadım matematikten fazla takılma.
lise hayatımda yılda 4 sınavdan 4x4 12 sınav oluyor toplam 50 almamışımdır

hocadan proje vs. iste bide biraz yalakalık yap çok katı değilse notta geçirir muhtelemen ortalamanız 40 ise hocayla konuşun sınıfça herkesin notuna 10 puan ekler belki

coğrafyadan 06 almıştım son sınavda

Arkadaşlar,ben böyle değildim.Ne oldu bende bilmiyorum ama çok korkuyorum.Birinci dönem notlarım çok iyi idi ama yine matematikten (mat ortalaması 40) kaldım.Ne yapmalıyım?Annemlere diyemiyorum,çok utanıyorum.Yazdan bu döneme kadar bazı olaylar oldu,kendimi toparlayamadım.Diğer derslerim iyiyken matematiğimin böyle olmasına katlanamıyorum.
kaçıncı sınıfsın

ben kupon görüyorum notlarımda

haydaa bende seneye 10.sınıf olcam özellikle devlette
hiç bir şey olmaz 10. sınıf çok kolay :D

ben kupon görüyorum notlarımda

hiç bir şey olmaz 10. sınıf çok kolay :D
10. sınıf nasıl kolay 50.75le zar zor geçtim