Hepsiburada dan telefon alan varmı?

wkeyd1

80+
Reaksiyon skoru
34
iphone 16 pro max aldım fakat haklarında ufak tefek şikayetler var tabikide şikayet varda şikayet olucak gayet normal ama sizlere sormak istedim alan varmı daha önce.

daha önce 2 defa iphone 12 aldım, sorun yaşamadım.

Satıcı bizzat Hepsiburada'nın kendisiyse eğer neden alınmasın?

Satıcı bizzat Hepsiburada'nın kendisiyse eğer neden alınmasın?
aynen satıcı hepsiburada bende bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum ama media marktaki bir arkadaş neden burdan almadın en azından burda muhattabın var internetten o fiyata telefon alınır mı? vs gibi cümleler kullandı aslında takmazdım ama şikayet okuyunca 3-4 tane şüpheye düşüyo insan.

Hepsiburada satıcılı Iphone 16 pro aldım . Bi sıkıntı yaşamadım şu ana kadar 2 günde geldi kargo zaten telefonda bi sorun çıktıgında apple a göndereceksiniz.

Alırsam internetten alırım, mağazadan alınca iade daha bile sıkıntılı oluyor.

Konuya gelirsek hepsiburadadan telefon aldım hatta pazar günü olmasına rağmen fatura kesilip kargoya verildi pazartesi elime ulaştı. Faturayı fiziksel göndermemişlerdi, bazı satıcılar kağıdını da gönderiyor ama bana sadece pdf olarak geldi. Onun dışında bir sorun yaşamadım.

Satıcıya bağlı

aynen satıcı hepsiburada bende bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum ama media marktaki bir arkadaş neden burdan almadın en azından burda muhattabın var internetten o fiyata telefon alınır mı? vs gibi cümleler kullandı aslında takmazdım ama şikayet okuyunca 3-4 tane şüpheye düşüyo insan.
Satıcı bizzat Hepsiburada, Trendyol, Amazon falan ise ben internetten tercih ederim. Bu soruyu daha önce ben de araştırdım ve internet bence daha iyi.

Ayrıca internetten alırken kimseyle muhatap olmadığın için çalışan elemanın birisi sana kasko satmaya falan çalışmayacak, istersen kendin alırken yaptırırsın zaten internet sayfasından.

Kargo geldiğinde ise video kaydına al kargoyu açarken. Video kaydı alırken kesinti olmasın.

Geri