OrkunJJ
80+ Silver
Poco X5 Pro 5G telefonumu Hepsiburada dan Hepisburada satıcılı yani kendi sattığı sayfadan satın almıştım.iphone 16 pro max aldım fakat haklarında ufak tefek şikayetler var tabikide şikayet varda şikayet olucak gayet normal ama sizlere sormak istedim alan varmı daha önce.
Hiçbir sorun yaşamadım, ertesi günün sabahına teslim etmişlerdi.
Telefon vs. pahalı cihazlar alacaksanız satıcının Hepsiburada olmasına dikkat edin. Başka satıcılı ürünlerde sorun yaşama ihtimaliniz daha olası olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle katılıyorum, bende aynı şekilde yapıyorum.Satıcı bizzat Hepsiburada, Trendyol, Amazon falan ise ben internetten tercih ederim. Bu soruyu daha önce ben de araştırdım ve internet bence daha iyi.
Ayrıca internetten alırken kimseyle muhatap olmadığın için çalışan elemanın birisi sana kasko satmaya falan çalışmayacak, istersen kendin alırken yaptırırsın zaten internet sayfasından.
Kargo geldiğinde ise video kaydına al kargoyu açarken. Video kaydı alırken kesinti olmasın.
Başka satıcıdan alınacaksa bana göre büyük fiyat avantajı olmalı. Mesela A ürününü alacağım Hepsiburada kendisi genelde toplu stok çektiğinden daha ucuza satabiliyor ancak bazen aynı A ürünü mesela başka bir satıcıda %20 30 daha ucuza olabiliyor ya da başka platformda. Bu tarz durumlarda aradaki fiyat farkına değiyorsa Hepsiburada dan mesela, değmeyecekse başka satıcıdan alıyorum.