Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Monitör

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı
Hocam mesajıma bakar mısınız rica etsem

Ben direkt alacağım sistemin linkini atsam , yorumlasan olur mu hocam ?
Olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX7800XT ekran kartı var
650WAT 80 gold powor
Ryzen 5 5600x işlemci var
corsair 360 sivi sogutma
bunlar diğerlerini yazmiyorum fiyat olarak max 50 bin tl
DDR5 işlemci anakart ram önerirseniz sevinriim powor yetmez ise yükseltceksem yazarsanız sevinirim

Hocam hazır sistem öneriniz varmı 7800 XT li 45k ya kadar bütçem var veya sistem almak için sizce kötü bir zamanmi beklemelimiyim

Fps oyunları için 9700x istedim. Ağırlıklı olarak c2 oynanacak
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı

Hocam hazır sistem öneriniz varmı 7800 XT li 45k ya kadar bütçem var veya sistem almak için sizce kötü bir zamanmi beklemelimiyim
Hazır olması zorunlu mu?

@Jill Valentine hocam bakar mısınız mesaja zaten ekran kartı var 22kya sistem istiyorum
Model ne?

35 k ya en mantıklı işlemci anakart önerisi yaparmısın edit yaparım yayın yaparım valo cs
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı

Yayın açmak istiyorum. Yayınlarda hikayeli oyunlar ve fps oyunları oynayacağım. Bütçe 40-50K nasıl bir sistem önerirsiniz yardımcı olur musunuz ? 9070Xt toplayabiliyorum 55K civarına.
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı

SSD - 1 tb 980 pro var elimde.
sıvı soğutucu - arctic II 360 mm var elimde.

kasa
fanlar
anakart
psu
ram
işlemci
ekran kartı
Hocam sistem gereksiz pahalı. Bütçe nedir?

Hocam sistem gereksiz pahalı. Bütçe nedir?
Her parça kaliteli olsun istedim hocam o yüzden böyle bir şey çıktı ortaya. Özellikle psu konusunda taviz vermek istemiyorum mesela.

Bütçe olarak en fazla 80 bin hocam. Fakat ekran kartı hariç. Ekran kartını en son ayrı olarak alacam.

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı
Kral sadece anakart ve işlemci

Her parça kaliteli olsun istedim hocam o yüzden böyle bir şey çıktı ortaya. Özellikle psu konusunda taviz vermek istemiyorum mesela.

Bütçe olarak en fazla 80 bin hocam. Fakat ekran kartı hariç. Ekran kartını en son ayrı olarak alacam.
Hocam dandik önerecek değilim zaten😃 Sadece sırf asus vs. diye fazladan 20 30k vermenin anlamı yok.

5080e o para verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,510
Üyeler
186,502
Son üye
FFberat
Geri