Çözüldü✓ Logitech F310 yada F710 Alınır mı?

Emirkanyvs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,205
Selamün aleyküm, hayırlı günler. Uzun zamandır oyun kolum olmadığı için futbol oyunları oynayamıyorum. Benim bildiğim bu ürünler var sadece, eğer başka sağlam diyebileceğiniz oyun kolu öneriniz varsa bütçen en fazla 1.500 TL. Oynayacağım oyunlar ya Fifa 23 yada yamalı Pes 2021. Bu arada klavye, mouse kablosuz oyun kolu da kablosuz olursa çok tatlı olur. Anakartta Bluetooth desteği yok yalnız, önerecekleriniz usb ile takılan zımbırtılı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Uzun zamandır oyun kolum olmadığı için futbol oyunları oynayamıyorum. Benim bildiğim bu ürünler var sadece, eğer başka sağlam diyebileceğiniz oyun kolu öneriniz varsa bütçen en fazla 1.500 TL. Oynayacağım oyunlar ya Fifa 23 yada yamalı Pes 2021. Bu arada klavye, mouse kablosuz oyun kolu da kablosuz olursa çok tatlı olur. Anakartta Bluetooth desteği yok yalnız, önerecekleriniz usb ile takılan zımbırtılı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
f310 kullaniyorum memnunum alinir gayet saglam egilip bukulmuyor ayrıca

8 bit do ultimate c veya 2c versiyonlarına bakabilirsiniz öneren çok olmuş

f310 kullaniyorum memnunum alinir gayet saglam egilip bukulmuyor ayrıca
Ne kadar süredir kullanıyorsun hocam? Yıllardır alacam alacam bi alamadım gitti şu ürünü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 bit do ultimate c veya 2c versiyonlarına bakabilirsiniz öneren çok olmuş
Link var mı acaba ben baktım da 2.000 TL altı bulamadım.

Ne kadar süredir kullanıyorsun hocam? Yıllardır alacam alacam bi alamadım gitti şu ürünü.

Link var mı acaba ben baktım da 2.000 TL altı bulamadım.
1.5 sene oldu hala sağlam çok güzel.

kaç kere vurdum ettim fifada sinirlendim yok yani sağlam.

kaç kere vurdum ettim fifada sinirlendim yok yani sağlam.
Kablosuzunu alıyom madem. Öteki arkadaşların attıkları da model olarak güzel de şu Logitech içimde kalmasın herkese teşekkürler.

Kablosuzunu alıyom madem. Öteki arkadaşların attıkları da model olarak güzel de şu Logitech içimde kalmasın herkese teşekkürler.
f710 da bazı kronikler olabiliyormus bende o yüzden 310 aldım

F710 çok kötü sürekli kesilmeler oluyor

Geri