kendisi yüklüyorsa bir şey yapmanıza gerek yokAmd yonga seti yazılım yükleyicisi şuan yüklüyor driverleri kendisi yükler mi benim sitesine mi girmem gerekiyor
Bios ayarlarını şirket kurulum yaparken yapmışımdır acabaöncelikle hayırlı olsun driverları yükleyin bios ayarlarını yapın sonra kafanız rahat
Yok demek istediğim bu yonga kendisi yükleyecek mi hepsini çok bilgim yok malesefkendisi yüklüyorsa bir şey yapmanıza gerek yok
yapmışlardır hazır sistemler de ram ayarlarını yapıp gönderiyorlardi driverlar yüklenince bir kontrol edin eksik varsa tekrar manuel kurarsınızBios ayarlarını şirket kurulum yaparken yapmışımdır acaba
Hazır sistem değil ben tek tek topladım ama ekran kartı hariç hepsini takmışlaryapmışlardır hazır sistemler de ram ayarlarını yapıp gönderiyorlardi driverlar yüklenince bir kontrol edin eksik varsa tekrar manuel kurarsınız
CMD yi yönetici olarak çalıştırıp şu komudu yazarmısınızHazır sistem değil ben tek tek topladım ama ekran kartı hariç hepsini takmışlar
sipariş ettiğin yerde parçaları birleştirme hizmeti aldıysanız testlerini ve güncellemeleri yapıyorlar.Yazıyorum ama birsey çıkmıyor