Bu sistemi kendim topladım sizce çalışır mı ve iyi mi?

KyrptoN

80+
Reaksiyon skoru
4
Neden Hepsiburada'dan topladın derseniz peşin fiyatına taksit yapıyolar ve açıkçası bir sıkıntı olduğunda iade işlemi basit oluyor bu yüzden bunun dışında sistemi oyun ve yayıncılık için kullanacağım

Artı olarak merak ettiğim ekran kartı kasaya sığar mı sığmaz ise kasa önerisi yapabilir misiniz?
Screenshot_14.png

hocam amazonda da peşin fiyatta taksit var oraya da bakabilirsiniz belki daha ucuza bulabilirsiniz diye yazıyorum

Hocam bir 4060 kullanıcısı olarak bence 3 fan fazla olur. Tabi piyasasına hakim değilim ancak fiyatı iyiyse size kalmış. Birde almışken 1tb SSD al. Bende de MLD 1tb 4.0 SSD var, o bile zar zor yetiyor.

bütçeniz nedir?

Kanka kasa çok dandik FSP ve XPG'nin güç kaynağı olan kasalarını tercih et yoksa bir elektrik probleminde çok ağlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060 Galax 2 fanlı oc modeli denince akan sular durur

Asus B450M-K şiddetle tavsiye edilir

MLD SSD'ler uzun ömürlü değil

Adata Xpg ve WD baya iyi SSD için

fiyat abi fiyat
28k 6 taksit ile alacam peşin fiyatına

bütçeniz nedir?
29k altı

Kanka kasa çok dandik FSP ve XPG'nin güç kaynağı olan kasalarını tercih et yoksa bir elektrik probleminde çok ağlarsın

4060 Galax 2 fanlı oc modeli denince akan sular durur

Asus B450M-K şiddetle tavsiye edilir

MLD SSD'ler uzun ömürlü değil

Adata Xpg ve WD baya iyi SSD için
Dediklerini dikkate alacağım sağol bilgi için

Hocam bir 4060 kullanıcısı olarak bence 3 fan fazla olur. Tabi piyasasına hakim değilim ancak fiyatı iyiyse size kalmış. Birde almışken 1tb SSD al. Bende de MLD 1tb 4.0 SSD var, o bile zar zor yetiyor.
Oyun testlerine baktım 2 fanlı 3 fanlı arasında 20 FPS fark oluyor bazen daha fazla ve aralarında 400 TL fark var bundan dolayı 3 fanlı tercih ettim

28k 6 taksit ile alacam peşin fiyatına

29k altı

Dediklerini dikkate alacağım sağol bilgi için

Oyun testlerine baktım 2 fanlı 3 fanlı arasında 20 FPS fark oluyor bazen daha fazla ve aralarında 400 TL fark var bundan dolayı 3 fanlı tercih ettim
fanın fpse katkısı yok

Neden Hepsiburada'dan topladın derseniz peşin fiyatına taksit yapıyolar ve açıkçası bir sıkıntı olduğunda iade işlemi basit oluyor bu yüzden bunun dışında sistemi oyun ve yayıncılık için kullanacağım

Artı olarak merak ettiğim ekran kartı kasaya sığar mı sığmaz ise kasa önerisi yapabilir misiniz?Alıntıyı görüntüle
parçaları olduğu gibi alıp ekran kartını 2. elde 15k ya 6800xt veya 3080-Tİ almanızı öneririm 4060 alırsanız çok pişman olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri