ISDONE.dll hatası Tüm oyunlarda

pc14

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba Bütün oyun kurulumlarında bu hatayı alıyorum God of war 4, hogwarts legacy, AC unity, Ac mirage, Dying Light 2
Dün yeni Pc aldım RTX3070ti li ve daha oyun oynayamadım 16GB rami vardı bende eski sistemimdeki 32GB Rami taktım Acaba ram lerimde sıkıntı olabilirmi çünki eski sistemimdede kurulmuyordu SSD den olduğunu düşünüyordum ama onuda değiştirdim bir çözümü yokmu.

Merhaba Bütün oyun kurulumlarında bu hatayı alıyorum God of war 4, hogwarts legacy, AC unity, Ac mirage, Dying Light 2
Dün yeni Pc aldım RTX3070ti li ve daha oyun oynayamadım 16GB rami vardı bende eski sistemimdeki 32GB Rami taktım Acaba ram lerimde sıkıntı olabilirmi çünki eski sistemimdede kurulmuyordu SSD den olduğunu düşünüyordum ama onuda değiştirdim bir çözümü yokmu.
yok framework indir güncelle düzelir

Muhtemelen repack oyunlar, windows defender yada antivirüs uygulaması dosyayı engelliyor.

Ekler

• Screenshot_2025-04-12-15-47-15-288_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-12-15-47-15-288_com.android.chrome.jpg
    295.2 KB · Hit: 15
repack,crack oyunlar yüklüyorsan framework gibi programları kurmuyor manual kurman lazım yada dosyanın içinde gerekli olan hepsi vardır.

Muhtemelen repack oyunlar, windows defender yada antivirüs uygulaması dosyayı engelliyor.
kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

repack,crack oyunlar yüklüyorsan framework gibi programları kurmuyor manual kurman lazım yada dosyanın içinde gerekli olan hepsi vardır.
teşekkür ederim 1 aydır oyun oynayamıyorum deneyeceğim

kapalı

teşekkür ederim 1 aydır oyun oynayamıyorum deneyeceğim
eğer reditteki güvenilir siteleri kullanıyorsan %100 gerekli bütün her şeyi veriyorlar onları kurmayı unutma.

işletim sistemin ne ben sana linkini atayım

win 11 64 bit gibi win10 32 bit

gibi

işletim sistemin ne ben sana linkini atayım

win 11 64 bit gibi win10 32 bit

gibi
win 10 64

zaten yüklüymüş

vuris yok Microsoft linki bu indir kur
indirdim kuruyorum oyunu

ben burdan indirmiştim ama

U Torrent ile dosyayı kontrol et dedim bu sefer %75 e kadar çıktı sonra verdi hatayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,817
Üyeler
186,249
Son üye
Dad64
Geri