GPU TUTUCU önerisi istiyorum

Sapphire’nin gönderdiğini montaj yaptım hocam ama 2 tane tutucu olsa daha içim rahat eder gibi geliyor o yüzden linktenini almak istiyorum mesafe olarak yeter mi acaba ?
Ölçmeyi denedinmi paylaşmış olduğun linkteki amd yazan tutucudan bahsediyorum kapalı durumda 75 mm en yüksek durumda 125 mm olduğu yazıyor..

Ölçmeyi denedinmi paylaşmış olduğun linkteki amd yazan tutucudan bahsediyorum kapalı durumda 75 mm en yüksek durumda 125 mm olduğu yazıyor..
İş yerinde olduğum için ölçemedim hocam

KASADAN CIKMIŞTI GÜZEL BİR TUTUCU SENİN ÖNERDİGİNİ 3D YAZICIDAN YAPTIRMIŞTIM 5 PARA ETMEZ
BUNU AL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BUDA YENİ MODELİ AMA PAHALI
Bunun farkı nedir arkadaşın attığından ? diğeri daha basit gibi geldi

Bunun farkı nedir arkadaşın attığından ? diğeri daha basit gibi geldi
Anakartın sol alttan ve bir üstündeki vidayı çıkarıyorsun anakart vidalama yerine montaj yapıyorsun alttan ve üstten tutucuları var basit ama kolay bir çözüm

Atmış olduğun tutucuyu alabilirsin Tek Görevi Ekran Kartını Belli Bir Seviyede Tutacak Olan Bir Parçaya Çok Fazla Para Vermeye Gerek Yok Bence Ve Türkiye İçinde Uyguna Bulamazsın Zaten Yurt Dışına Bakabilirsin Ama Haricinde Dediğim Gibi Atmış Olduğun Linkteki Tutucu Hem Kasan İle Uyumlu Hemde Uygun Fiyata İşlevini Tam Anlamıyla Yerine Getirebilecek Bir Parça

Atmış olduğun tutucuyu alabilirsin Tek Görevi Ekran Kartını Belli Bir Seviyede Tutacak Olan Bir Parçaya Çok Fazla Para Vermeye Gerek Yok Bence Ve Türkiye İçinde Uyguna Bulamazsın Zaten Yurt Dışına Bakabilirsin Ama Haricinde Dediğim Gibi Atmış Olduğun Linkteki Tutucu Hem Kasan İle Uyumlu Hemde Uygun Fiyata İşlevini Tam Anlamıyla Yerine Getirebilecek Bir Parça
Öyle yaptım hocam attığım linkteni sipariş verdim.

Anakartın sol alttan ve bir üstündeki vidayı çıkarıyorsun anakart vidalama yerine montaj yapıyorsun alttan ve üstten tutucuları var basit ama kolay bir çözüm
her sisteme ve kasaya uygun mu acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,588
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri