Çözüldü✓ Logitech F310 yada F710 Alınır mı?

Bende 8 bit do 2c var onu al olmazsa fantech shootert 3 var onu al antika kol almak nedir bu yılda hocam yapkmayn

İyi ki hatırlattın, unuttum gitti ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu adamın videolarından yapıyodul sanırım biz, bi bak bakalım.

Videoyu atmayı unutmuşum 🤦‍♂️.
Bu sadece yamaymis hocam oyunu hangi siteden indiriyosun acaba?

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Uzun zamandır oyun kolum olmadığı için futbol oyunları oynayamıyorum. Benim bildiğim bu ürünler var sadece, eğer başka sağlam diyebileceğiniz oyun kolu öneriniz varsa bütçen en fazla 1.500 TL. Oynayacağım oyunlar ya Fifa 23 yada yamalı Pes 2021. Bu arada klavye, mouse kablosuz oyun kolu da kablosuz olursa çok tatlı olur. Anakartta Bluetooth desteği yok yalnız, önerecekleriniz usb ile takılan zımbırtılı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2.el dualshock temiz bulursan al bence 710 kullandım ds4 kullandım xbox kullandım ds5 kullandım bence aralarında en iyisi ds4

arkadasimda f310 var gayet memmun bence cok pahalı biseye gerek yok

Hocalarım F310 aldım. Konu çözülmüştür, konuyu yükseltmezsek sevinirim.

Ne kadar süredir kullanıyorsun hocam? Yıllardır alacam alacam bi alamadım gitti şu ürünü.

Link var mı acaba ben baktım da 2.000 TL altı bulamadım.
f710 var genel olarak güzel pilini en son ne zaman değiştim hatırlamıyorum üzmez yarı yolda bırakmaz

yaklaşık 8 senedir f310 kullanıyorum.Bir kez gamepade giren kabloda temazsızlık sorunu oldu elektronikçiye götürdüm 2 dk da yaptı para bile almadı onun dışında hala aktif olarak kullanıyorum.

Geri