Öğrenmek istediğiniz PROGRAMLAMA DİLİ ?

Detaylı bilen yok ki zaten gelen hoca üstünden geçip bi hesap Makinası programı bir ders programı yapıp yılı bitiriyor , neden çünkü kendi de çok bilmiyor, bilsede öğretmez zaten, o bilgiler o okul sıralarında sana bana öğretilmez

• Beğen
Reaksiyonlar: cexu
HTML biliyorum c# biliyorum php öğreniyorum js öğrenmek isterdim

İlk başlıyorsun, HTML kod ile bir süre sonra php, sonra asp, bunalt bitiyor, c#, C++, Dreamwiwer, frontpage, macromedia, pyton, belki java oda hiç zannetmiyorum ya bide Oracle oda sadece üstün körü kod bile göstermezler

Gönlümde taht kuran dilleri biliyorum, uzmanlaştım da. Ekstra olarak farklı diller de biliyorum. Öğrenmek isteyeceğim bir dil ancak mevcut bildiğim dillerde değil de o dilde yaparsam projem daha verimli olacaksa öğrenmek istemem, öğrenirim. Önemli olan paraya mı yoksa projeye mi baktığınız. Para için dil öğrenirsen dili bilirsin hatta uzmanlaşabilirsin de, ama asla developer olamazsın.

geçen sene c ve c++ yapısal olarak öğrendik. Şuan Nesne Yönelimli Programlama felsefesini kavramaya çalışıyorum bunu da kavradığım da tüm dilleri öğrenmiş kadar olacağım.

geçen sene c ve c++ yapısal olarak öğrendik. Şuan Nesne Yönelimli Programlama felsefesini kavramaya çalışıyorum bunu da kavradığım da tüm dilleri öğrenmiş kadar olacağım.
Bu düşünceyle giderseniz hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

Bu düşünceyle giderseniz hayal kırıklığına uğrayacaksınız.
5 yıldır yazılımcıyım bu işin okuluna geçen sene başladım bundan önce ki geçmişim Php'ye dayanıyor. NYP karşına çıkacak çoğu dilde olan bir felsefe c,c++,c#,java,python... Yapısal Proglamlama işin sadece mantığıdır her dilde vardır if-else,while,for.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,662
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri