Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,603
Vergi bile çıksa riske değer bencebence de öyle çıkmalı yoksa bir anlamı yok riske girip alasım var
Vergi bile çıksa riske değer bencebence de öyle çıkmalı yoksa bir anlamı yok riske girip alasım var
Yazın epomakerdan bedavaya kazandığım Coil kabloya 350 tl vergi ödemiştim o yüzden bence bu vergisizlige garanti gözüyle bakmak çok da sağlıklı değilepomakerden 820 max aldım benimle birlikte 15-20 kişi ürün aldı kımseye vergi çıkmadı.
800 1000 switch 500 900 arası da keycap tutar yaklaşık , zevkine göre biraz daha düşürüp yükseltebilirsin fiyatlarıBu kasa ücretinin dahil etmeden geri kalan parçalar için klavyeyi tamamlamak için yaklaşık ne kadar harcanmalı? Orta-Üst kalite bir şey.
Yani dediğin en üst fiyatları tutarsam 3050 lira tutuyor. Bu 3050 lira civarına alacağım herhangi bir klavyenin kalitesi kullanacağım parçalara göre kalite karşılaştırması nasıl? Yani kendim yapmam mı daha mantıklı yoksa direkt satın almak mı?Yazın epomakerdan bedavaya kazandığım Coil kabloya 350 tl vergi ödemiştim o yüzden bence bu vergisizlige garanti gözüyle bakmak çok da sağlıklı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
800 1000 switch 500 900 arası da keycap tutar yaklaşık , zevkine göre biraz daha düşürüp yükseltebilirsin fiyatları
Bende bunu AlicamHeyecan aramak istemeyen 33 dolara bunu alsın
https://epomaker.com/products/epomaker-shadow-x?variant=47317541191988
Ama mantıklı değil 2 saate indirim olucak baya iner her şey umarımHeyecan aramak istemeyen 33 dolara bunu alsın
https://epomaker.com/products/epomaker-shadow-x?variant=47317541191988
İçinden çıkacak malzemeye bağlı , bu yazılan klavyelerin bazılarını switchli ve keycapli olarak burdaki fiyata yakın sattılar zaten 3 4 hafta önce. Yazılan modeller de pek tercih edilen modeller değil. Verginin de çıkıp çıkmayacağının bi garantisi yok çıkarsa zaten hiçbir esprisi kalmıyo , çıkmazsa biraz karlı bi iş olabilir riski ona göre almak lazımYani dediğin en üst fiyatları tutarsam 3050 lira tutuyor. Bu 3050 lira civarına alacağım herhangi bir klavyenin kalitesi kullanacağım parçalara göre kalite karşılaştırması nasıl? Yani kendim yapmam mı daha mantıklı yoksa direkt satın almak mı?
Kesinlikle garanti değil, kumar. Son konuda vergi çıkmayan çok kişi vardı ama öncekilerde çok fazla kişiye çıktı hatta klavyeden fazla vergi ödeyen bile oldu;Yazın epomakerdan bedavaya kazandığım Coil kabloya 350 tl vergi ödemiştim o yüzden bence bu vergisizlige garanti gözüyle bakmak çok da sağlıklı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
800 1000 switch 500 900 arası da keycap tutar yaklaşık , zevkine göre biraz daha düşürüp yükseltebilirsin fiyatları
forum.donanimarsivi.com
öyle olsa en pahalı paketin daha ekstra şeyler içermesi lazım. En pahalı gizemli kutuda da aynı klavyeler varAraştırdım hocam set şeklinde geliyor case keycaps switch çıkıyor kutu içinden