🔥İndirim Epomaker Mystery Box D- 1150 TL ( Rastgele Klavye Kasası )

Bu kasa ücretinin dahil etmeden geri kalan parçalar için klavyeyi tamamlamak için yaklaşık ne kadar harcanmalı? Orta-Üst kalite bir şey.

epomakerden 820 max aldım benimle birlikte 15-20 kişi ürün aldı kımseye vergi çıkmadı.
Yazın epomakerdan bedavaya kazandığım Coil kabloya 350 tl vergi ödemiştim o yüzden bence bu vergisizlige garanti gözüyle bakmak çok da sağlıklı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasa ücretinin dahil etmeden geri kalan parçalar için klavyeyi tamamlamak için yaklaşık ne kadar harcanmalı? Orta-Üst kalite bir şey.
800 1000 switch 500 900 arası da keycap tutar yaklaşık , zevkine göre biraz daha düşürüp yükseltebilirsin fiyatları

CS'de kasa açmak mı bu mu beyler

Yazın epomakerdan bedavaya kazandığım Coil kabloya 350 tl vergi ödemiştim o yüzden bence bu vergisizlige garanti gözüyle bakmak çok da sağlıklı değil

800 1000 switch 500 900 arası da keycap tutar yaklaşık , zevkine göre biraz daha düşürüp yükseltebilirsin fiyatları
Yani dediğin en üst fiyatları tutarsam 3050 lira tutuyor. Bu 3050 lira civarına alacağım herhangi bir klavyenin kalitesi kullanacağım parçalara göre kalite karşılaştırması nasıl? Yani kendim yapmam mı daha mantıklı yoksa direkt satın almak mı?

Yani dediğin en üst fiyatları tutarsam 3050 lira tutuyor. Bu 3050 lira civarına alacağım herhangi bir klavyenin kalitesi kullanacağım parçalara göre kalite karşılaştırması nasıl? Yani kendim yapmam mı daha mantıklı yoksa direkt satın almak mı?
İçinden çıkacak malzemeye bağlı , bu yazılan klavyelerin bazılarını switchli ve keycapli olarak burdaki fiyata yakın sattılar zaten 3 4 hafta önce. Yazılan modeller de pek tercih edilen modeller değil. Verginin de çıkıp çıkmayacağının bi garantisi yok çıkarsa zaten hiçbir esprisi kalmıyo , çıkmazsa biraz karlı bi iş olabilir riski ona göre almak lazım

Kesinlikle garanti değil, kumar. Son konuda vergi çıkmayan çok kişi vardı ama öncekilerde çok fazla kişiye çıktı hatta klavyeden fazla vergi ödeyen bile oldu;

Şuan sorun vergi değilde 1 nisandan sonra temsilci vb. Var mı yok mu? Gümrükten o sebeble geçer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,522
Üyeler
186,743
Son üye
GGbaba
Geri