Güncelleme olmadanda kullanabilirsin LTSC bir çok yönden normale göre özellikleri kapatılmış bir sürüm Microsoft store bağlı bütün uygulamalar silinmiş olarak geliyor Fotoğraf görüntüleme bile çalışmıyor AĞ paylaşımı çalışmıyor v.s bir sürü kırpma mevcut bunları teker teker kendin el ile kurman gerekebilir. Kayıt defterinden düzeltme yapman gerekebilir biraz uğraştırıyor onun dışında yarı yarıya Ram tüketiyor bu kadar kırpma olduğundan ötürü Kullanabilirsin.Merhaba yakın zamanda windows 10 güncellemesi biticek ltsc 2021den devam edebillir miyim
Genel olarak oyun oynadığım için ltsc sürümü sıkıntı çıkartır mı store filan önemli değil benim içinGüncelleme olmadanda kullanabilirsin LTSC bir çok yönden normale göre özellikleri kapatılmış bir sürüm Microsoft store bağlı bütün uygulamalar silinmiş olarak geliyor Fotoğraf görüntüleme bile çalışmıyor AĞ paylaşımı çalışmıyor v.s bir sürü kırpma mevcut bunları teker teker kendin el ile kurman gerekebilir. Kayıt defterinden düzeltme yapman gerekebilir biraz uğraştırıyor onun dışında yarı yarıya Ram tüketiyor bu kadar kırpma olduğundan ötürü Kullanabilirsin.
Oyunlarda hiç test etmedim bi dene bakalım sorun çıkacakmıGenel olarak oyun oynadığım için ltsc sürümü sıkıntı çıkartır mı store filan önemli değil benim için
Esu olmayacak zaten LTSC 2021'in 2031'e kadar desteği vareso ile windows 10 2028e kadar güncellenecek
Oyunlarda düşük performans verirmiş doğru muŞuan dediğin win 10 sürümünü kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ms store yüklemek 5 saniye zaten eksik birkaç uygulamayı da ms store'dan kurunca gayet kullanışlı bir sürüm oldu benim için.
kim salladıysa çok iyi sallamışOyunlarda düşük performans verirmiş doğru mu