Protein Tozu Her Gün Kullanılır Mı ?

Burak1414

80+
Reaksiyon skoru
61
Kahvaltı yapacak vaktim olmadığı için günde 2 öğün bide arada denk gelirse meyve falan yiyiyorum. Haftada 3-4 gün fitness a gidiyorum . Günlük protein ihtiyacımı karşılamak için protein tozu aldım ama ne kadarda bir içmek lazım bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

Kahvaltı yapacak vaktim olmadığı için günde 2 öğün bide arada denk gelirse meyve falan yiyiyorum. Haftada 3-4 gün fitness a gidiyorum . Günlük protein ihtiyacımı karşılamak için protein tozu aldım ama ne kadarda bir içmek lazım bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Protein ihtiyacını protein tozuyla karşılaman gayet normal hocam suyunu eksik etme sorun olmaz.

Ben diyet içinde kullanıyorum,kahvaltıya felan yoğurt ile karıştırıp yiyorum
Bende yağ yakımı için protrin ağırlıklı bedleniyorum ama malum 2 öğün yediğim için az kalıyordu aldım toz artık sabahları içerim

Maksimum 2 ölçek alabilirsin günün herhangi bir öğününde tercihen antrenman dan hemen sonra alman kas protein sentezini daha hızlı aktif eder antrenman günleri yanına al hemen çıktıktan sonra iç diğer günler fark etmez ne zaman aldığın

Maksimum 2 ölçek alabilirsin günün herhangi bir öğününde tercihen antrenman dan hemen sonra alman kas protein sentezini daha hızlı aktif eder antrenman günleri yanına al hemen çıktıktan sonra iç diğer günler fark etmez ne zaman aldığın
Sağolun teşekkürler

ucuz diye protein ihtiyacını tozdan almayın. Doğal beslenmenizi öneririm her zaman

Bir sorun olmaz ama bütün ihtiyacını karşılamaya çalışma. Eksiğini kapat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,538
Üyeler
174,389
Son üye
sansarsalvokafiyesi
Geri