Protein Tozu Her Gün Kullanılır Mı ?

Tam olarak nasıl anlayabiliriz kaç gram protein aldığımızı mesela dışarıda şinitzel yiyorum ama ne kadar olduğunu bilmiyorum
Play store yada appstore üzerinden FATSECRET adlı bir uygulama var. Uygulamada öğün kısmına ekleme kısmından yediğin şeyin adetini,gramını yazıyorsun karbonhidrat protein yağ ne kadar içeriyor gösteriyor.

her gün içilir fakat fazla değil. kalp ritminde bozulmalar olabiliyor
Sağolun teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Play store yada appstore üzerinden FATSECRET adlı bir uygulama var. Uygulamada öğün kısmına ekleme kısmından yediğin şeyin adetini,gramını yazıyorsun karbonhidrat protein yağ ne kadar içeriyor gösteriyor.
Sağolun teşekkürler

Hocam hazır konusu açılmışken hangi protein tozunu önerirsiniz aroması falan iyi olan bişey lazım bana da 1. ayımı doldurdum da sporda 2. aya geçeceğim. Protein ihtiyacımı karşılayamıyorum ondan dolayı alma gereksinimi duydum. Tadı da kötü olmayan iyi bir marka önerir misiniz??

Sağolun teşekkürler

Sağolun teşekkürler
Rica ederim

Hocam hazır konusu açılmışken hangi protein tozunu önerirsiniz aroması falan iyi olan bişey lazım bana da 1. ayımı doldurdum da sporda 2. aya geçeceğim. Protein ihtiyacımı karşılayamıyorum ondan dolayı alma gereksinimi duydum. Tadı da kötü olmayan iyi bir marka önerir misiniz??
Proteinocean ve Hiq bakabilirsin. Hiq bisküvili olan iyi diyorlardı

Rica ederim

Proteinocean ve Hiq bakabilirsin. Hiq bisküvili olan iyi diyorlardı
bu mu hocam bisküvili dediğn

Kahvaltı yapacak vaktim olmadığı için günde 2 öğün bide arada denk gelirse meyve falan yiyiyorum. Haftada 3-4 gün fitness a gidiyorum . Günlük protein ihtiyacımı karşılamak için protein tozu aldım ama ne kadarda bir içmek lazım bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Kullanılır ama zaten protein ihtiyacımı karşılıyor diyerek diğer besinleri almamazlık yapmaman gerekiyor. Tozun yanında yine her türlü protein çeşidinden tüketmen gerek

Kahvaltı yapacak vaktim olmadığı için günde 2 öğün bide arada denk gelirse meyve falan yiyiyorum. Haftada 3-4 gün fitness a gidiyorum . Günlük protein ihtiyacımı karşılamak için protein tozu aldım ama ne kadarda bir içmek lazım bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Sabah yapmadığın kahvaltının yerini protein tozu tutamaz erken kalk ve kahvaltını mutlaka yap protein tozu spor öncesi ve sonrası içilen ve ek olarak protein almanı sağlayan bir öğündür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,563
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri