Pc Hocası 7600 xt sistem alınır mı?

tek tek satın alsanda hemen hemen aynı fiyat yapıyo, fırsat sistem değil alınmaz

Bak en basidinden 3-5 kelam ile araştırdım 34 e 7700xt ekran kartı, işlemci r5 7600 anakart b650 , 32ram li sistem topluyorum tek tek ben alırsam, 30k vermekten her türlü iyidir. Tavsiye değildir araştırmanı öneririm, internet çağındayız e
EKRAN KARTI
KASA
Kasa daha iyilerine bakabilirsin 750w gpu kafi
ANAKART
RAM
İŞLEMCİ

Değişiklikler yapılabilir 2dk da bunları buldum daha iyisi vardır

Tamam teşekkürler, toplama sistem mi hazır sistemmi avantajlı olur

anakart

işlemci

işlemci soğutucu

ram

SSD

kasa psu

şahsi fikrim hazır sistem almam çünkü çoğu parçası giriş seviyesi oluyor örneğin A serisi anakart, CL 38 40 ram ler yada 500 GB kapasileti ssd ler ben toplamadan yanayım bütçe çıkarsa yada sıfır 2. el karışık bir sistemde toplayabilirsiniz yukarıda attığım işlemci, ram ve ssd bir zat kendim kullanıyorum bütçe olsa daha yüksek ürünler tercih edile bilinirdi anakart formda takip ettiğim kadarıyla öneriliyor yukarda atmış olduğum ürünler 21k bandında tutuyor biraz daha bütçe ayırıp 2. elden temiz bir rx 7700 xt yada 7800 alabilirseniz güzel olur

anakart

işlemci

işlemci soğutucu

ram

SSD

kasa psu

şahsi fikrim hazır sistem almam çünkü çoğu parçası giriş seviyesi oluyor örneğin A serisi anakart, CL 38 40 ram ler yada 500 GB kapasileti ssd ler ben toplamadan yanayım bütçe çıkarsa yada sıfır 2. el karışık bir sistemde toplayabilirsiniz yukarıda attığım işlemci, ram ve ssd bir zat kendim kullanıyorum bütçe olsa daha yüksek ürünler tercih edile bilinirdi anakart formda takip ettiğim kadarıyla öneriliyor yukarda atmış olduğum ürünler 21k bandında tutuyor biraz daha bütçe ayırıp 2. elden temiz bir rx 7700 xt yada 7800 alabilirseniz güzel olur
Bak en basidinden 3-5 kelam ile araştırdım 34 e 7700xt ekran kartı, işlemci r5 7600 anakart b650 , 32ram li sistem topluyorum tek tek ben alırsam, 30k vermekten her türlü iyidir. Tavsiye değildir araştırmanı öneririm, internet çağındayız e
EKRAN KARTI
KASA
Kasa daha iyilerine bakabilirsin 750w gpu kafi
ANAKART
RAM
İŞLEMCİ

Değişiklikler yapılabilir 2dk da bunları buldum daha iyisi vardır
kasa xpgmi yoksa ventomu ?

Alınmaz

kasa xpgmi yoksa ventomu ?
Ben evden çıkmadan baktım yazmayı unutmuşum xpg ekran kartı sığmıyor vento kasada olur FPS PSU lu yada ben kasadan kısıp dark guardian almıştım şuanda 1850 TL filan birde 750 w Gold psu alınabilinir aslında bütçe kısık olunca fazla oynama şansı olmuyor bende 12. Ayda sıfır 2.el karışık sistem toplamıştım acele etmeden 2. el sistemde dizilebilinir fiyatları makul oldukça

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri