2 ürünü birlikte sepete ekleyince 500TL'ye 100TL kupon kullanılabiliyor. Sepette 434TL. 30 marttaki fiyatına göre az daha ucuz.
örgü kabloyu ilk linkte veriyor zaten. 2. linki atmasının sebebi en ucuz ürünü alıp indirimi almak.Başkan örgü kablonun linki bozuk başka ürüne atıyor
Başkan örgü kablonun linki bozuk başka ürüne atıyor
Yorumlarda çıkış gücünü paylaşanlar var. Kendi sitesinden hangi protokolleri desteklediğine bakılabilir. Ürünün çıkış V ve A değerine göre de karar verilebilir.İş görür mü ayrıca 18w verir mi
Benim tel zaten 25w bu yeterli gelir. İkisinin teknolojisi hemen hemen aynıdır zaten di mi? İnidirimle 250 oluyor bu.
2 ürünü birlikte sepete ekleyince 500TL'ye 100TL kupon kullanılabiliyor. Sepette 434TL. 30 marttaki fiyatına göre az daha ucuz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benzerdir. 250TL oluyorsa iyi, kabloya ihtiyaç yoksa alınabilir.Benim tel zaten 25w bu yeterli gelir. İkisinin teknolojisi hemen hemen aynıdır zaten di mi? İnidirimle 250 oluyor bu.
Aynen kablo zaten var kafa lazım sadece aldım bakalım aynı gün teslim diyor ne zamana gelirse artık.Benzerdir. 250TL oluyorsa iyi, kabloya ihtiyaç yoksa alınabilir.