Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Sanırım virüs yedim ve Kaspersky silmiyor. Yardım.

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yusuf Oktay
1744837549865.png

Virüs Uds. Dangerousobject. Multi. Generic. bu arkadaşlar. Ne yapmalıyım sizce. Yardım ederseniz sevinirim stres oldum. Tam tarama her şeyi yaptım. Bu virüsü tararken buga giriyor. Sildi mi acaba?

Ekler

• 1744837558502.png
    1744837558502.png
    42.1 KB · Hit: 54

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Virüs Uds. Dangerousobject. Multi. Generic. bu arkadaşlar. Ne yapmalıyım sizce. Yardım ederseniz sevinirim stres oldum. Tam tarama her şeyi yaptım. Bu virüsü tararken buga giriyor. Sildi mi acaba?
Çözüm bilmiyomda çok seriden tüm banka kartlarından felan çıkış yap ve şifrelerini değiştir.

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
kerim deveci
Tarama sayfasının fotoğrafı da olsa keşke Malwarebyttes indir onla dene

MustafaaY

80+ Bronze
malwarebytes dene seri.

SavageWarrior

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Ali Dogan
Alıntıyı görüntüle

Malwarebytes yükleyin. Herşeye tamam deyin yüklerken. Sonra sistem taraması yapacak. Bulursa siler.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,064
İsim
Emre siyah
format ad

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yusuf Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yusuf Oktay
Sen şu tarama sayfasını at önce false pozitif olabilir
Kaspersky donduğu için sildim. Tarama sayfası Kaspersky'a ait. Üstüne tıkladığımda ise olay yok yazıyordu. Atacaktım ama olmadı.
1744839057734.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen şu tarama sayfasını at önce false pozitif olabilir
Malware bir şey bulmuyor sanırım. Başka tarama seçeneği var mı?

Kaspersky donduğu için sildim. Tarama sayfası Kaspersky'a ait. Üstüne tıkladığımda ise olay yok yazıyordu. Atacaktım ama olmadı.
1744839057734.png

Arkadaşım aynı dosyayı indirdi ve aynı şekilde kurdu. Onda sıkıntı çıkmadı. Crack dosyası diye virüs olabileceğinden düşünüyorum. False-positive bencede. Daha önce rat yedim ve tüm hesaplarımı çaldırdım. Cmd açılmıştı ve bilgisayar çok yavaşlamıştı. Her uygulama açıp kapanıyordu. Şuan öyle bir şey gözükmüyor. Umarım yarın uyandığımda hintliler instagram hesabıma ruslar gmaillerime bulaşmaz..

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
kerim deveci
Kaspersky donduğu için sildim. Tarama sayfası Kaspersky'a ait. Üstüne tıkladığımda ise olay yok yazıyordu. Atacaktım ama olmadı. Alıntıyı görüntüle

Gerek yok başka bir şeye istersen rootkit taraması yapabilirsin kaspersky veritabanında olmadan şüpheli hareket tespit etmiş false pozitif kısaca

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yusuf Oktay
Gerek yok başka bir şeye istersen rootkit taraması yapabilirsin kaspersky veritabanında olmadan şüpheli hareket tespit etmiş false pozitif kısaca
Son olarak onu yapıp rahat bir uyku çekmeyi planlıyorum.

Rootkitte yaptım. Bir sıkıntı gözükmüyor. Konuyu şuanlık kapamayacağım. Yarın herhangi bir hesabıma giriş yapılırsa danışırım buradaki bilgili arkadaşlara. Herkese teşekkür ediyorum. İyi geceler diliyorum.

ankebutrr

80+
Bu tür uyarılarda dosyayı siliyor ama kendi içerisinde silinmemiş gibi uyarı görünebiliyor birkaç defa denk geldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,868
Üyeler
172,560
Son üye
37yakup
Top Bottom