İzlediğimiz Her Dakikaya Değecek Dizi-Film Önerisi

firatness

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
137
Dostlar mesela bana sorsanız 11.22.63 Derim film olarak bir çok film mevcut ama bu en iyisidir benim için, gerçekten izleyeceğimize değecek bir şeyler önerir misiniz?
Teşekkkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Breaking Bad ve hemen sonrasında Better Call Saul. Bu tür yapımlara merakın varsa Narcos'ta hemen ardından izlenmeli bence. Neden diye soracak olursan gerçeğe yakın ve anlatım konusunda cidden oldukça başarılı yapımlar. Seni içine çekiyor ve bazı karakterleri kendine yakın görüp adeta bir dostunmuş gibi bağ kuruyorsun.

Benim kafam karışsın kendimi bile unutayım diyorsan Dark izle. İzlerken ara verirsen döndüğünde bazı karakterlerin hangi zamandan, hangi dünyadan falan olduğunu karıştırıyorsun. Hala bitmedi son bölümlerindeyim ama öneririm iyi yapım. Dakika başı s*ks sahnesi gördükten sonra yanlış içeriği mi izliyorum diye sorgulamadım değil. Ama Netflix yapımı, yapacak bir şey yok.

Film olarak uzun zamandır film izlemiyorum. Yerli yapım olarak klasik Cem Yılmaz filmlerini önerebilirim. Yerli dizi olarak ise Ayak İşleri cidden hem duygulandıran hem güldüren, eğlendiren müthiş bir yapımdı.

Dostlar mesela bana sorsanız 11.22.63 Derim film olarak bir çok film mevcut ama bu en iyisidir benim için, gerçekten izleyeceğimize değecek bir şeyler önerir misiniz?
Teşekkkürler
Film:
Kafa karıştıran ama güzel Inception
Tadımlık ve yarış olsun Rush - Gran Turismo
Robotlu mobotlu, yumruklu falan güzel olsun Pacific Rim1/2 - Real Steel
Para mara The Wolf of Wall Street - Baby driver
Aksiyonlu Hitman - White House Down
Dizi:
Polisiye tarzı Tracker
Biraz komedi, biraz aşk, biraz vakit öldüreyim, biraz ingilizce şeyler öğreneyim dersen Suits (yeni çıkan dizisi değil eskisi)
Süper kahraman dersen The Flash (4. sezondan sonra sıktı)
başka aklıma gelmedi

Sons of Anarchy
Supernatural

Teşekkkürler
Dizi olarak siyasi yapımları seviyorsan Designated Survivor güzeldir , Sherlock BBC dizisi de çok güzel bir yapım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Film:
Kafa karıştıran ama güzel Inception
Tadımlık ve yarış olsun Rush - Gran Turismo
Robotlu mobotlu, yumruklu falan güzel olsun Pacific Rim1/2 - Real Steel
Para mara The Wolf of Wall Street - Baby driver
Aksiyonlu Hitman - White House Down
Dizi:
Polisiye tarzı Tracker
Biraz komedi, biraz aşk, biraz vakit öldüreyim, biraz ingilizce şeyler öğreneyim dersen Suits (yeni çıkan dizisi değil eskisi)
Süper kahraman dersen The Flash (4. sezondan sonra sıktı)
başka aklıma gelmedi
Ah The Flash ah ne izlerdik zamanında hiç biteceğini düşünmüyordum.

Chernobyl (Hbo Mini Series)

Teşekkkürler
1744898727320.png

Hepiniz adamsınız ya

Bu sıralar The Mentalist dizisine sardım. Her bölümü farklı cinayetler barındıran kısmen dedektiflik dizisi. Sherlock tarzında bir dayı var başrolde ama bunun tarzı biraz daha farklı. Sherlock'un o insan üstü tavırlarından sıyrılmış bir halde ve daha cana yakın geliyor izledikçe. Kesinlikle tavsiye ederim.

film serisi olarak halloween derim dizi olarak from ve twd onerebilirim.

Geri