İzlediğimiz Her Dakikaya Değecek Dizi-Film Önerisi

11.22.63 kesinlikle aynı fikirdeyim

Film olarak;
1745074870399.jpeg

kainatın en iyi filmleri arasındadır benim için

Kara şövalye üçlemesi

jack nicholson guguk kuşu

Dostlar mesela bana sorsanız 11.22.63 Derim film olarak bir çok film mevcut ama bu en iyisidir benim için, gerçekten izleyeceğimize değecek bir şeyler önerir misiniz?
Teşekkkürler
Prison Break
Breaking bad
Better Call Saul
Edge of Tomorrow
Fight Club
Taxi Driver
Blade Runner 2049
Bullet Train
Drive
Interstellar
Oceans Eleven/Twelve/Thirteen
Fury
All Quiet on the Western Front
La Casa de Papel/Berlin
Prisoners
Gran Turismo
Nightcrawler
The Punisher
Zodiac
Se7en
True Detective s1-2
V for vendetta
Forever
İnglorious Bastards
Dexter
Good Will Hunting
Chernobyl

dizi/film karışık liste

Filmler
* Esaretin Bedeli (Film eskidir biraz fakat sakın buna aldanıp boş geçme harika bir film)
*
Zindan Adası (DiCaprio'nun baş rolünde oynadığı sonunda ters köşe yapan harika bir baş yapıt)
*
Aşkın Yer Çekimi (Farklı bir galaksite farklı bir güneş sistemine bağlı ikiz gezegenlerde farkı yer çekimlerine bağlı bir ütopik dünyada işlenen güzel bir film)
*
Kanlı Elmas (Yine DiCaprio'nun baş rolünde oynadığı dünyanın gerçeklerini anlatan harika bir film)
*
Zincirsiz (Amerika'nın zenci köle zamanlarında geçen beyaz bir adamla zenci bir adamın dostluğunu ele alan harika bir film)
*
Prestij (İki sihirbazın harika hikayesini içeren güzel bir film),
*
Son Samuray (Bu filmle nasıl olurda Oscar almaz dediğim Tom Curise filmi)
*
Matrix ve Yüzülerin Efendisi Serisi (Bu filmleri anlatmaya bence gerek yok)

Diziler
* Lost
* Mandolorian
* Last of Us
* Presion Break
* Ezel
(Türk dizisi olarak tek)

Dizi fazla izlemem izlediklerim arasında da bunlar güzeldi. Filmlerde aslında daha çok film vardı ama benim en çok aklımda olanları yazdım.

Bu sıralar The Mentalist dizisine sardım. Her bölümü farklı cinayetler barındıran kısmen dedektiflik dizisi. Sherlock tarzında bir dayı var başrolde ama bunun tarzı biraz daha farklı. Sherlock'un o insan üstü tavırlarından sıyrılmış bir halde ve daha cana yakın geliyor izledikçe. Kesinlikle tavsiye ederim.
İki defa bitirdim gerçekten güzel bir dizi.

Geri