Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

@Jill Valentine hocam 9700x ve 7800xt ya da 6900xt ikilisi düşünüyorum bunların yanına kasa psu dahil ne önerirsiniz bütçem bu parçalar için 20000 bin civarı önerilerini beklerim.

işlemciyi ekran kartına göre yüksek seçmemin sebebi ileride ekran kartını güncelleyeceğim sence bu işlemcinin yanına 7800xt ya da 6900xt ikilisi uygun olur mu hangisini seçmeliyim.

Merhaba 100k bütçem var her şey dahil oyun için toplıcam, ağırlıklı cs valo oynayacağım başka oyunlar için yüksek grafik çokta önemli değil tatmin etse yeterli teşekkürler
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa

Güç Kaynağı

@Jill Valentine hocam 9700x ve 7800xt ya da 6900xt ikilisi düşünüyorum bunların yanına kasa psu dahil ne önerirsiniz bütçem bu parçalar için 20000 bin civarı önerilerini beklerim.

işlemciyi ekran kartına göre yüksek seçmemin sebebi ileride ekran kartını güncelleyeceğim sence bu işlemcinin yanına 7800xt ya da 6900xt ikilisi uygun olur mu hangisini seçmeliyim.
hocam yardımcı olur musun @Jill Valentine

Merhaba, işlemci olarak R9 9800x3d olacak ve 2k için en fiyat performans şekilde bir sistem toplayabilir miyiz. Bütçem 75.000 TL

Ekipman hariç masaüstü sistem önerir misiniz? MSI laptop var GTX1660ti, i7 9750h vs. ama artık yetmemeye başladı.
Oyun ve kendi halimde yayın yapmak için kullanıcam. Bütçe şimdilik 25k civarı ama piyasayı bayadır takip etmiyorum gerekirse zorlayarak bütçeyi yükseltebilirim.

B450M-A PRO MAX anakart
3200 mhz 8x2 ram
Sapphire 8GB RX580 ekran kartı
Adata m2 ssd
Ryzen5 2600x hali hazırdaki işlemcim var. Önceliğim işlemciydi r7 5700x3d düşünüyordum ancak 25-30 bin civarına çıkıp yeni sistem toplayabilirim(am5), CS2 gibi işlemci öncelikli oyunlar oynuyorum (tek çekirdek performansı üstün olması bir artı benim için). Yapabileceğin bir öneri var mıdır?

Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
50bin tl sadece kasa lol valo cs oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu

Kasa

Anakart

Ram

Ekran Kartı

İşlemci

SSD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 25k altı sistemlerden pek anlamıyorum.
msi b650mb ile asus b650 mk ne fark var

Son düzenleme:
50bin tl sadece kasa lol valo cs oynuyorum
Not: Darboğaz yaşanmaması için sistemi 1440p monitörde kullanın.

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı

Bütçem en fazla 25-30k küsür. Uzun zamandır piyasaya hakim değilim bu fiyata alabileceğim en mantıklı fp masaüstü sistem olsun yeter o yüzden 4060lı sisteme denk gelmeye çalışıyorum, AMD ekran kartı tercih etmeyi düşünmüyorum. Max Pubg, bf, fortnite, valorant vs oynuyorum

Bütçem en fazla 25-30k küsür. Uzun zamandır piyasaya hakim değilim bu fiyata alabileceğim en mantıklı fp masaüstü sistem olsun yeter o yüzden 4060lı sisteme denk gelmeye çalışıyorum, AMD ekran kartı tercih etmeyi düşünmüyorum. Max Pubg, bf, fortnite, valorant vs oynuyorum
4060 alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,845
Üyeler
186,548
Son üye
loxyquetr
Geri