Garanti Kartım Çalınmış Olabilir Mİ?

CharlesDoBronx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
914
Bugün saat 10 gibi, ilk Garanti uygulamasından “Kartınızı telefon/posta alışverişine açmak ister misin?” biçiminde bir bildirim geldi. Ardından birden aşağı attığım mesaj geldi.
Bugün sipariş falan etmedim, ne olabilir?
Artı olarak, acaba kredi kartı borcu mu diye düşündüm ama ayın 6'sında ödüyorum onu da.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    86.8 KB · Hit: 117
Bugün saat 10 gibi, ilk Garanti uygulamasından “Kartınızı telefon/posta alışverişine açmak ister misin?” biçiminde bir bildirim geldi. Ardından birden aşağı attığım mesaj geldi.
Bugün sipariş falan etmedim, ne olabilir?
Artı olarak, acaba kredi kartı borcu mu diye düşündüm ama ayın 6'sında ödüyorum onu da.
mesajın garantiden geldiğinden eminmisin peki

En iyi yöntem Garantiyi ara ve durumu anlat en güvenli çözümü onlar söyler sana

e ozaman birisi kartından para çekmeye çalışmış belki abonelik felanda olabilir yada birisi kartını fiziksel olarak almıştır
banka ile iletişime geçin
En iyi yöntem Garantiyi ara ve durumu anlat en güvenli çözümü onlar söyler sana
Hocam mesajın geldiği tam saat ve dakika da gamepass parasını kesmiş microsoft onla alakalı olabilir mi ?

Hocam mesajın geldiği tam saat ve dakika da gamepass parasını kesmiş microsoft onla alakalı olabilir mi ?
Evet. Kartınızı kaydettiğiniz site ve aboneliklere göz gezdirin. Çok büyük ihtimalle bir yerde kaydettiniz ve abonelik aldınız, abonelik de zamanı geldiği için ücret kesmeye çalışıyordur.

parayı kesseydi eğer bildirim gelmezdi ya parayı çekememiş limit yetmemişdir yada başka bir şey
Evet. Kartınızı kaydettiğiniz site ve aboneliklere göz gezdirin. Çok büyük ihtimalle bir yerde kaydettiniz ve abonelik aldınız, abonelik de zamanı geldiği için ücret kesmeye çalışıyordur.
Hocam şimdi baktım geçen ay mart 18 dede yine aynı mesaj gelmiş yine o saat ve dakika da microsoft gamepass parası çekmiş büyük ihtimalle bundan kaynaklı bende direkt kayıtlı çünkü

Karta bağlı sanal kart vs olabilir mi? Microsoft abonelik sayfasındaki ödeme yöntemlerine bi bak istersen birden fazla mı kart kayıtlı

Geri