Corona olmuş olabilirim :C ?

TRHasan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,907
Corona olmuş olabilirim :C
dün amcam geldi Mardin'den geldi. karısının annesi ve babası hastaydı onlara gittiler.
Corona belirtileri varmış onların.
dün de amcam geldi Hatay/Payas'a geldi geldiğinde de bizede mardinden bize kavun getirdi ama amcamı falan elini öpmedim bir temas kurmadım .
sadece elindeki poşeti aldım.Korona virüs belirtileri olduğunu akşam öğrendik.
Ben zaten 2 veya 3 aydır hastayım (bi iyileşemedim klima altında yatıyorum bi zahmet iyileşmiyim)
Sizce bana koronavirüs bulaşmış olabilir mi?
bugün 2.gün

• Hahaha
Reaksiyonlar: goth
dün amcam geldi Mardin'den geldi. karısının annesi ve babası hastaydı onlara gittiler.
dün de amcam geldi Hatay/Payas'a geldi geldiğinde de bizede mardinden bize kavun getirdi ama amcamı falan elini öpmedim bir temas kurmadım .
Ben zaten 2 veya 3 aydır hastayım (bi iyileşemedim klima altında yatıyorum bi zahmet iyileşmiyim)
bugün 2.gün
Paysada mısın? aman dörtyola iskenderuna vs gelme evinde otur :ROFLMAO:

Bize sormak yerine hastaneye gidin.

Dostum o kadar insanlar arasına karışıp sonra gelip hastalık bulaşmış demen saçma, ne kadar tedbir alırsan al şansına bakıyor bu işler. Biz bilemeyiz zaman göstericektir.

bugün 2.gün
o poşeti aldıktan sonra yemeğe mi oturdunuz oturmadan önce elinizi yıkadıysanız hiçbir şey olmaz covid19 el teması ile geçen bir virüs değil ağız teması ile geçen virüstür yani o poşeti aldıktan sonra elinizi kazara falan ağzınıza götürdüyseniz geçmiş olsun yani :(

14 gün boyunca kendini karantinaya al, öyle 2 günde belli olmaz.
O amcanın da yengenin anne banasının da …. ( iyileştiklerinde ellerinden öperim )
Neyse dikkat et, bol su tüket.

Bu olay benim 2 kere başıma geldi.
Direk corona olan birinin elinden 4 5 kere poşet aldım , çöpe attım yanında 15 20 dk bulundum fakat bulaşmadı.
Yine corona olan biriyle 5 dakika civarı aynı odada bulundum, sonra şüphelenip dışarı çıktım. Bu olay da yaşanalı 3 gün oluyor , bakalım bulaştı mı bulaşmadı mı bilmiyorum :D

Bizimde aynı böyle bir arkadaş vardı. Nefes alırken ciğerleri batmaya başlamış sonra hık dedi gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,690
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri