Corona olmuş olabilirim :C ?

TRHasan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,907
Corona olmuş olabilirim :C
dün amcam geldi Mardin'den geldi. karısının annesi ve babası hastaydı onlara gittiler.
Corona belirtileri varmış onların.
dün de amcam geldi Hatay/Payas'a geldi geldiğinde de bizede mardinden bize kavun getirdi ama amcamı falan elini öpmedim bir temas kurmadım .
sadece elindeki poşeti aldım.Korona virüs belirtileri olduğunu akşam öğrendik.
Ben zaten 2 veya 3 aydır hastayım (bi iyileşemedim klima altında yatıyorum bi zahmet iyileşmiyim)
Sizce bana koronavirüs bulaşmış olabilir mi?
bugün 2.gün

• Hahaha
Reaksiyonlar: goth
dün amcam geldi Mardin'den geldi. karısının annesi ve babası hastaydı onlara gittiler.
dün de amcam geldi Hatay/Payas'a geldi geldiğinde de bizede mardinden bize kavun getirdi ama amcamı falan elini öpmedim bir temas kurmadım .
Ben zaten 2 veya 3 aydır hastayım (bi iyileşemedim klima altında yatıyorum bi zahmet iyileşmiyim)
bugün 2.gün
Paysada mısın? aman dörtyola iskenderuna vs gelme evinde otur :ROFLMAO:

Bize sormak yerine hastaneye gidin.

Dostum o kadar insanlar arasına karışıp sonra gelip hastalık bulaşmış demen saçma, ne kadar tedbir alırsan al şansına bakıyor bu işler. Biz bilemeyiz zaman göstericektir.

bugün 2.gün
o poşeti aldıktan sonra yemeğe mi oturdunuz oturmadan önce elinizi yıkadıysanız hiçbir şey olmaz covid19 el teması ile geçen bir virüs değil ağız teması ile geçen virüstür yani o poşeti aldıktan sonra elinizi kazara falan ağzınıza götürdüyseniz geçmiş olsun yani :(

14 gün boyunca kendini karantinaya al, öyle 2 günde belli olmaz.
O amcanın da yengenin anne banasının da …. ( iyileştiklerinde ellerinden öperim )
Neyse dikkat et, bol su tüket.

Bu olay benim 2 kere başıma geldi.
Direk corona olan birinin elinden 4 5 kere poşet aldım , çöpe attım yanında 15 20 dk bulundum fakat bulaşmadı.
Yine corona olan biriyle 5 dakika civarı aynı odada bulundum, sonra şüphelenip dışarı çıktım. Bu olay da yaşanalı 3 gün oluyor , bakalım bulaştı mı bulaşmadı mı bilmiyorum :D

Bizimde aynı böyle bir arkadaş vardı. Nefes alırken ciğerleri batmaya başlamış sonra hık dedi gitti.

Geri