atarmsnz acaba link ben film için arıyorumda önerirmsnz bişey20 bin TL'ye oled satılırken düz panel para vermek akıl işi değil
link varmı oledoled varken bilemedim. aynı tadı vermez
hala 17k mıBen olsam bu fiyata öğrenci indirimi ile Samsung oled alırdım. Sarı sitede bir sürü ilan var 20'ye.
Bilmiyorumhala 17k mı
hocam bana 4k lazm film için hangi monitör alaymHocam ekran boyutuna karar vererek hareket et, bir mağazada öncelikle görmeni tavsiye ederim.
Ben şahsen şuan Oled e geçiş yapacağım zaman kesinlikle 4k ve 32 inc alırım altındaki boyut yada çözünürlüğü almam.
Bu tamamen senin ihtiyacın doğrultusunda ilerleyeceğin bir konu.
24-25k ya oled var ama 27 inc ve 2k çözünürlükte. Açıkçası ben 4k ve 32 inc IPS deneyimledikten sonra daha azına boşa para vermem.
45k bütçe ayırabilirsen güzel 4k 32 inc oledler var.
Hocam film için küçük bir monitör işinizi görmeyecektir. 32inc üzerinde Oled bakmanızı tavsiye ederim.hocam bana 4k lazm film için hangi monitör alaym
4k film için alınır mı?Arkadaşlar ürün standart arkadan aydınlatmalı bir IPS, teorik olarak kötü kontrast ve kötü siyah performansı verecektir ama hem paneli kaliteli hem de çözünürlük yüksek.
Bu sebepten bence medya tüketimi için ilk tercih olmayacak olsa da oyun ve çalışmak için harika bir monitör. Bu fiyat eder mi derseniz 20 bin altına özellikle 32 inç 4k model bulmak nadiren mümkün oluyor ve Dell bu anlamda iyi bir seçenek.
Alınır ama dediğim gibi ışıksız odada siyahlar griye yakın olacaktır ve IPS glow rahatsız edebilir. Öncelik film ise oled daha doğru tercih olur.4k film için alınır mı?
oled istiyorm ama 4k oled pahalıAlınır ama dediğim gibi ışıksız odada siyahlar griye yakın olacaktır ve IPS glow rahatsız edebilir. Öncelik film ise oled daha doğru tercih olur.