Neler Yeni

🔥İndirim Dell G3223Q 32" 4K 144Hz IPS Monitör - 18.609 TL

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Kara Kartal
20 bin TL'ye oled satılırken düz panel para vermek akıl işi değil

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Semih Gedik
Hocam ekran boyutuna karar vererek hareket et, bir mağazada öncelikle görmeni tavsiye ederim.
Ben şahsen şuan Oled e geçiş yapacağım zaman kesinlikle 4k ve 32 inc alırım altındaki boyut yada çözünürlüğü almam.

Bu tamamen senin ihtiyacın doğrultusunda ilerleyeceğin bir konu.

24-25k ya oled var ama 27 inc ve 2k çözünürlükte. Açıkçası ben 4k ve 32 inc IPS deneyimledikten sonra daha azına boşa para vermem.
45k bütçe ayırabilirsen güzel 4k 32 inc oledler var.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ahmet
Hocam ekran boyutuna karar vererek hareket et, bir mağazada öncelikle görmeni tavsiye ederim.
Ben şahsen şuan Oled e geçiş yapacağım zaman kesinlikle 4k ve 32 inc alırım altındaki boyut yada çözünürlüğü almam.

Bu tamamen senin ihtiyacın doğrultusunda ilerleyeceğin bir konu.

24-25k ya oled var ama 27 inc ve 2k çözünürlükte. Açıkçası ben 4k ve 32 inc IPS deneyimledikten sonra daha azına boşa para vermem.
45k bütçe ayırabilirsen güzel 4k 32 inc oledler var.
hocam bana 4k lazm film için hangi monitör alaym

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Semih Gedik
hocam bana 4k lazm film için hangi monitör alaym
Hocam film için küçük bir monitör işinizi görmeyecektir. 32inc üzerinde Oled bakmanızı tavsiye ederim.
Şu an bir indirim, firsat göremedim. Bence firsat bekleyiniz. Ayrıca şuan Oled kullanmadığım için tavsiye yada öneride bulunmam uygun olmaz. Monitörlerin olduğu bölüme konu açmışsınız orada kullanan arkadaşlar tecrübe olarak bilgilerini paylaşırsa daha sağlıklı olur. Ayrıca Mediamarkt, tecnosa gibi mağazalara giderek canlı olarak boyut ve renk olarak önceden görmenizi tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Berkay Ocakcı
Arkadaşlar ürün standart arkadan aydınlatmalı bir IPS, teorik olarak kötü kontrast ve kötü siyah performansı verecektir ama hem paneli kaliteli hem de çözünürlük yüksek.

Bu sebepten bence medya tüketimi için ilk tercih olmayacak olsa da oyun ve çalışmak için harika bir monitör. Bu fiyat eder mi derseniz 20 bin altına özellikle 32 inç 4k model bulmak nadiren mümkün oluyor ve Dell bu anlamda iyi bir seçenek.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ahmet
Arkadaşlar ürün standart arkadan aydınlatmalı bir IPS, teorik olarak kötü kontrast ve kötü siyah performansı verecektir ama hem paneli kaliteli hem de çözünürlük yüksek.

Bu sebepten bence medya tüketimi için ilk tercih olmayacak olsa da oyun ve çalışmak için harika bir monitör. Bu fiyat eder mi derseniz 20 bin altına özellikle 32 inç 4k model bulmak nadiren mümkün oluyor ve Dell bu anlamda iyi bir seçenek.
4k film için alınır mı?

Top Bottom