refresh atıyormu bılmem eger atıyorsa sorun yok ama bırı 4 ıken bırı 5 olmamalıbiri 4 ken digeri 5 hocam zaten 160hz 144 hz ekranlar kendileri 7 mste bir refresh atıyor
refresh atıyormu bılmem eger atıyorsa sorun yok ama bırı 4 ıken bırı 5 olmamalıbiri 4 ken digeri 5 hocam zaten 160hz 144 hz ekranlar kendileri 7 mste bir refresh atıyor
2K Oled yerine 4K VA bile tercih ederim. IPS'i falan geçtim.4K monitör oled 2k mı 4k mı deseler 4k alırım ben görüntüsü başka güzel
hocam 1s de 144 karerefresh atıyormu bılmem eger atıyorsa sorun yok ama bırı 4 ıken bırı 5 olmamalı
arada 10k fark olunca bence de IPS daha mantıklı geliyor şuan 4K IPS 15-17k civarı2K Oled yerine 4K VA bile tercih ederim. IPS'i falan geçtim.
hangi modellere bakıyorsun hocam , bende oled almayı planlıyorum ama karar veremiyorumgüzel monitör ama oled devri geldi hocam, ben 2k oled bakıyorum
Aoc un bir mini led monitörü vardı aoc q27g3xmn modeli ülkede 1-2 ay satmışlar sonra kaldırmışlar hiçbir yerde bulunmuyor çok üzdü onu alamamak.Oled düşünen arkadaşlar hem 2K hem de 4K QD Oled modeller kullandım ve çok memnun kaldım. Şuana kadar kullandığım ürünler ile ilgili tek tereddütüm ürünlerin ömrü ile ilgili oldu. Onun dışında klişeleşmiş "oled monitör problemleri"nin çoğu güncel modeller ile aşılmış durumda veya kağıt üzerinde düşük duran parlaklık değeri göze düşük gelmiyor. Doygun renkler + sonsuz kontrast ile alacağınız seyir zevkini miniled paneller dışında herhangi bir panelden almanız mümkün değil.
Görüntüleme teknolojileri kendi başına bir bilim dalı olacak kadar geniş kapsamlı bir mecra. Bir model seçmeden önce kullanım senaryonuzu belirlemekte fayda var. Örneğin oyun ve içerik tüketmek için bir model arıyorsanız özellikle Samsung öğrenci indirimleri ile iyi kötü bir oled edinmenizi tavsiye ederim. Fakat işin içerisine içerik tüketimi ve oyun dışında üretkenlik, ofis çalışmaları, video işleme olayları gibi işler girecekse oled son tercih olmalı çünkü çok fazla statik öge görüntülemek burn-in ihtimalini artıracak. Bu tarz senaryolarda IPS veya VA modellere gitmek daha sağlıklı olacaktır.
Miniled paneller kağıt üstünde harika ara çözümler gibi görünüyor fakat ülkemizde çok fazla seçenek olmadığı için deneyim edemedim.
Sizin samsung monitör geldi mi hocam?Ayrıca imzadaki benim de kullanmakta olduğum monitör, yıllar önce bu fiyata almıştım şuanki fiyatı çok iyi, ben alalı neredeyse 3 yıl olucak![]()
Dell G3223Q 32 3840x2160 144Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Fast IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
Dell G3223Q 32 3840x2160 144Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Fast IPS Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. Dell G3223Q teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.www.ebrarbilgisayar.com
4k olan kaç inç hocam?4k ıps ve 2k oled im var - 4k olanı çok daha güzel geliyor gözüme ki piyasadaki bir çok seviye top monitörü deneyimledim, oledi kullanma sebebim rekabetçi oyunlarda gerçek en düşük tepkimeyi vermesi birde 2k da rekabetçi fps ler daha iyi oluyor yoksa oled 2k yı satıp 4k dışında kullanmazdım. belki 4k oled deneyimlersem fikrim değişir ama şuan 4k ips 144hz bir monitörü 2.el de 10 12 arasına rahatça bulabildiğim için olede o kadar para bayılmam
32inc modeli gigabyte fi32u, ayrıca bu konuda dell modelinide uzun süre kullandım oda oldukça kaliteli.Aoc un bir mini led monitörü vardı aoc q27g3xmn modeli ülkede 1-2 ay satmışlar sonra kaldırmışlar hiçbir yerde bulunmuyor çok üzdü onu alamamak.
Sizin samsung monitör geldi mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4k olan kaç inç hocam?
Evet geldi hocamAoc un bir mini led monitörü vardı aoc q27g3xmn modeli ülkede 1-2 ay satmışlar sonra kaldırmışlar hiçbir yerde bulunmuyor çok üzdü onu alamamak.
Sizin samsung monitör geldi mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4k olan kaç inç hocam?
4k monitörler oled ile kıyas olmaz kişiye göre değişir, aradığım bir model HB de peşin fiyata 9 taksit oluyor 18K ya , oyunda oynuyorum ama genelde film dizi izliyorum benim için iyi olacakAyrıca imzadaki benim de kullanmakta olduğum monitör, yıllar önce bu fiyata almıştım şuanki fiyatı çok iyi, ben alalı neredeyse 3 yıl olucak![]()
Dell G3223Q 32 3840x2160 144Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Fast IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
Dell G3223Q 32 3840x2160 144Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Fast IPS Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. Dell G3223Q teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.www.ebrarbilgisayar.com