7700XT halen alınır mı??

Reaksiyon skoru
88
Sapphire pure 7700xt frostpunk almaya değermi sizce?

Ekler

• front_full.jpg
    front_full.jpg
    2.2 MB · Hit: 20
7700xt güzel kart 5060ti ile kapışıyor sanırsam tam bilmiyorum genelde hazır sistemde uygun oluyorlar ama indirim varsa değerlendirilebilir

Fiyata bağlı her ürün alınır bir de ana amaç önemli performans mı yoksa kaliteli model mi
mesela bana sıfır en fiyat performans kart hangisi dense B580 derim ama vakit varsa 9060 ve 9060XT de beklenir 9060XT'yi acelen yoksa bekleyebilirsin

Not:normal pure bulamadığım için frostpunk alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyata bağlı her ürün alınır bir de ana amaç önemli performans mı yoksa kaliteli model mi
mesela bana sıfır en fiyat performans kart hangisi dense B580 derim ama vakit varsa 9060 ve 9060XT de beklenir 9060XT'yi acelen yoksa bekleyebilirsin
Sapphire tarafında güzel bir model çıkacaksa şahsen beklerim sorun olmaz yılın sonlarına doğru almayı düşünüyordum zaten

fiyatı uygun olduğu sürece 4060 bile alınır 7700xt taş gibi kart kullanabilirsin.

Not:normal pure bulamadığım için frostpunk alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire tarafında güzel bir model çıkacaksa şahsen beklerim sorun olmaz yılın sonlarına doğru almayı düşünüyordum zaten
Yılın sonları ise beklemen daha mantıklı 9060XT ve 9060 nasıl çıkacak görmüş olursun

Geri