Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Seri İnceleme

anladım, peki montajı kolay mıdır ben hiç soğutucu montajı yapmadım da?

evet benimki de boştayken 70 derecelerde geziyor oyundan çıkıyorum anca o kadar düşüyor oyundayken zaten 90'larda hep. havalar da sıcaklaşıyor
Montaj izleyerek kolay yapiliyor np
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parolapara ve iyzico çalışıyor mu yani %10+300+400 cashback
Yuzde 10 ve 400 u aldim 300 ilk aliaverisi vermediler hesap yeniydi ama yazicsm destege

Yuzde 10 ve 400 u aldim 300 ilk aliaverisi vermediler hesap yeniydi ama yazicsm destege
Bende paraloparaya 1000 attım işlem ücretini unutmuşum bir kere daha atmak istediğimde bu ibana para atılamaz diyor.Attigim kart papara ben daha alamadım

peki sizce tek fanlı olanı mı daha uygun olur yoksa çift fanlı mı?

Hocam 300 alabildiniz mi?desteğe ben de yazdım cevap yok

Bende paraloparaya 1000 attım işlem ücretini unutmuşum bir kere daha atmak istediğimde bu ibana para atılamaz diyor.Attigim kart papara ben daha alamadım
vadesiz banka hesabindan yolladim ben papara calismaz diye dusundum idk

peki sizce tek fanlı olanı mı daha uygun olur yoksa çift fanlı mı?
Bence 5600 e tek fanli okey ama ileride islemci yukseltirim su bu dersen ileriye yonelik cift fanli alinabilir

vadesiz banka hesabindan yolladim ben papara calismaz diye dusundum idk

Bence 5600 e tek fanli okey ama ileride islemci yukseltirim su bu dersen ileriye yonelik cift fanli alinabilir
işlemci yükselteceğim evet ileriye dönük alsam daha karlı hem şu ankini de daha serin tutar, 3d programda render yapıyorum epey

Hocam bende bu soğutucudan almayı düşünüyorum da bu lcd ekranın bağlantısı nasıl, nereye yapılıyor?

Hocam bende bu soğutucudan almayı düşünüyorum da bu lcd ekranın bağlantısı nasıl, nereye yapılıyor?
Kankam anakart uzerinde usb_914 pini var bende oydu isimdeki sayilari anakarttan anakarta degisiyor ama USB_ yeri olarak geciyor hepsinde kolay yani baglantisi sonra thermalright sitesinden driverini indirmen gerekiyor verilerin gozukmesi icin

Kankam anakart uzerinde usb_914 pini var bende oydu isimdeki sayilari anakarttan anakarta degisiyor ama USB_ yeri olarak geciyor hepsinde kolay yani baglantisi sonra thermalright sitesinden driverini indirmen gerekiyor verilerin gozukmesi icin
Gigabyte H610m h ddr4 anakart ile bu soğutucunun ekranını çalıştırabilir miyim acaba verdiğiniz portla ilgili bilgi bulamadım anakart portlarından da hiç anlamam...

Gigabyte H610m h ddr4 anakart ile bu soğutucunun ekranını çalıştırabilir miyim acaba verdiğiniz portla ilgili bilgi bulamadım anakart portlarından da hiç anlamam...
En altta Usb yazan port var boyle takiyorsun birine calisiyor sorun olmaz

Ekler

• IMG_7177.webp
    IMG_7177.webp
    129.4 KB · Hit: 40
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846